Turnau kogus alagrupis kolm võitu ja kolm kaotust ning pääses 64 parema sekka. Põhitabelis alistas ta venelase Alan Fardzinovi 12-10, 32 parema hulgas itaallase Valerio Cuomo 15-13, kaheksandikfinaalis alistus Turnaule tänavune võistkondlik MM-hõbe, šveitslane Georg Kuhn, samuti seisuga 15-13.

"Venelasele ma kaotasid U23 Euroopa meistrivõistlustel ühe torkega, nüüd sain revanši," oli Turnau põhitabelis saadud esimese võiduga väga rahul. "Itaallase kohta teadsin niipalju, et ta on kunagine juunioride maailmameister ja üleeile tegime temaga vehklemisrajal koos sooja. Pisut oli aimu, kuidas ta vehkleb. Šveitsi mees kartis vist mind rohkem kui mina teda. Pääsesin pikalt ette, ta tuli järgi. See võttis pisut jala võbelema, aga kokkuvõttes läks hästi."

Kaotatud veerandfinaali kohta sõnas Turnau, et tal ei õnnestunud poolaka rütmiga kuidagi kohaneda ja sinna see läks. Samale mehele jäi ta alla ka tänavusel EM-il. "Kokkuvõttes olen väga rahul. Pole individuaalselt ammu midagi suurt teinud, Maailma karikad ja tiitlivõistlused on suhteliselt ebaõnnestunud kõik. Enda jaoks sain märgi maha."

Ruslan Eskov alistas alagrupis kõik kuus vastast ning pääses kõrge asetusega põhitabelisse. Seal tuli aga koheselt alla vanduda hollandlasele Rafael Tulenile 11-12. Eskov oli kokkuvõttes 33. Osales 97 vehklejat.

Lisaks poolakale Broniszewskile jõudsid meeste epee individuaalturniiril poolfinaali ehk medalitele venelane Sergei Bida, ungarlane Zsombor Banyai ja jaapanlane Masaru Yamada.