Leveaux meenutab raamatus üht vahejuhtumit, kus tema 22-aastane koondisekaaslane tarvitas Londoni olümpiakülas kokaiini koos ühe naissoost pressiesindajaga.

"Ta saatis mulle peo ajal tekstisõnumi, et ma selle tüdruku tuppa tuleks. Kui ma tuppa sisenesin, oli ta tüdruku peal ja tõmbas rindade vahelt endale kokaiini ninna," kirjutab Leveaux raamatus "Sexe, drogue et natation" ("Seks, narkootikumid ja ujumine").

Samas jätab 29-aastane Leveaux konkreetsed sportlased, kes narkootikume kasutasid, avalikustamata.

"Lisaks käis olümpiamängudel kogu aeg kõva seksimine. Kuna see võistlus oli paljudele sportlastele elus ühekordne sündmus, siis ennast tagasi ei hoitud. Nägin sportlasi seksimas otse teiste inimeste silmade all, seda tehti nii murul kui majade vahel," kirjutab Leveaux, kes võitis Londonis olümpiakulla 4x100 meetri vabaujumises.

Kuigi Prantsuse spordijuhid ja tiimikaaslased on Leveaux paljastused teravalt hukka mõistnud, ei tagane prantslane oma sõnadest.

"Kõik, mis ma kirjutasin, vastab tõele. Ma ei ole selle üle uhke, mis toimus, kuid see kõik leidis reaalselt aset," sõnas 2013. aastal sportlaskarjääri lõpetanud ujumistäht Prantsuse telekanalile BFM.

Leveaux hoiab siiani enda käes 100 meetri vabaujumise lühiraja maailmarekordit 44,94.