100 meetri liblikujumise finaalis viis Zirk rekordnumbrid 50,76-ni, saades kaheksanda koha ja parandades enda nimele kuulunud tippmarki 0,14 sekundiga.

Teine rekord sündis 200 meetri vabaltujumises, kus Zirk sai ajaga 1.43,77 seitsmenda koha. Eelnev rahvusrekord 1.43,84 oli Kregoril ujutud kaks aastat tagasi lühiraja EM-il Kopenhaagenis.

"Enda ujumistega jäin rahule. Tegin elu kaks kiireimat ujumist, seega ei saa nuriseda," rääkis Zirk pärast esimest võistluspäeva. "Lootsin küll sisimas natuke kiiremini ujuda ja vaadates tulemusi tagantjärgi, siis isegi pool sekundit kiiremad ajad oleks mõlemal alal andnud mitu positsiooni kõrgemad kohad. See näitab, et tase on kõva ja konkurents tihe."

Esimese võistluspäeva järel juhib võistlust eestlase koduklubi Energy Standard 219 punktiga, kellele järgneb Cali Condors 205,5 silmaga.

"Esimene päev oli väga põnev! Oli tunda tõsist rivaalitsemist nelja tiimi vahel, mis tegi ka sellest võistlusest nagu päris duelli. Kahju, et kohapeal nii palju inimesi polnud vaatamas kui oodati. Sellest hoolimata oli publik tasemel ja inimesi piisavalt, et tekitada suurepärane õhkkond võistlemiseks," lisas Zirk.