Štšeglov ütles pärast finaali, et tundis enne ujumist lihastes väsimust ning finaal oli raske, kuid jäi hommikuse aja ja õhtuse 8. kohaga väga rahule.

Finaalis 18-aastasele Štšeglovile noorteolümpia 8. koha toonud 2.02,63 jäi küll alla hommikul ujutud uuele Eesti rekordile 2.01,69, kuid on siiski Eesti läbi aegade paremuselt teine tulemus. Senine Andres Olviku nimel olnud 200m seliliujumise Eesti täiskasvanute rekord oli 2.02,67. Štšeglovi enda senine isiklik rekord ning ühtlasi Eesti juunioride rekord oli 2.03,01.

Eesti rekordeid püstitasid kõik täna Buenos Aireses noorte OM-il võistelnud Eesti koondislased. Lisaks Štšeglovile viis vibulaskja Hendrik Õun Eesti kadettide rekordi kõrgele 671 punktile ning vasaraheitja Annika Kelly parandas Eesti U18 rekordit koguni kaks korda järjest, viies uue tippmargi 63.41 peale.

Noorteolümpia jätkub taas laupäeval, kui võistlustules on vibulaskja Hendrik Õun, keda ootab ees rahvusvaheline segatiim, maadleja Viktoria Vesso (-65kg kaalukategoorias) ning kergejõustiklased: odaviskaja Gedly Tugi, teivashüppaja Eerik Haamer ning 200m jooksjad Ken-Mark Minkovski ja Ann Marii Kivikas.