Naiste 100m vabaltujumises oli üle pika aja stardis Tess Grossmann, kes hoolimata hiljutisest viirusepisikust saavutas ajaga 56,94 esikoha.

Meestest tegi päeva parima tulemuse Pjotr Degtjarjov, kes ujus end ajaga 49,03 100m vabaltujumises poodiumi kõrgeimale astmele. Hoolimata sellest, et tulemus oli kaks kümnendikku aeglasem kui eelmisel nädalavahetusel Riias toimunud võistlusel, on näha, et Degtjarjov on EM-i eelselt heas vormis. 100m vabaltujumine tõi rõõmu ka Andri Aedma õuele, kel õnnestus esimest korda selle hooaja jooksul murda 50 sekundi piir. Aeg 49,95 tõi Aedmale Degtjarjovi järel teise koha.

Kaks alavõitu rinnulidistantsidelt viis koju koondise raudvara Martti Aljand. 200m rinnuli lõpuajaks sai Aljand 2.14,19, päeva viimase ala 50m rinnuli esikoht tuli ajaga 27,72 sekundit.

Kolmenädalasest California treeninglaagrist naasnud Martin Liivamägi sai ülekaaluka võidu 200m kompleksis tulemusega 2.00,82.

Üle pika aja võis stardis näha 200m seliliujumise Eesti rekordiomaniku Andres Olvikut, kes ajaga 2.04,29 noppis ka esikoha.

Kalev Open II päev tõotab tuua veelgi põnevamaid lahinguid. Meeste 100m kompleksujumises näitab vormi Martin Liivamägi. Kas Liivamägi suudab ületada koondisekaaslase Martti Aljandi Riias ujutud tulemuse 54,65?

Kõrgetasemelisi tulemusi on oodata ka 100m rinnuliujumises, kus naistest on kahtlemata favoriidiks Maria Romanjuk, kellele pakub konkurentsi täna poole lühemal maal võidutsenud Karleen Kersa. Meeste 100m rinnuli toob starti terve meie rinnuliujumise paremiku, kuhu kuuluvad Martti Aljand, Martin Allikvee, Martin Liivamägi ja Filipp Provorkov. Põnev vaatemäng on garanteeritud!

Sprindidistantsidel näeb tänaseid 100m vabaltujumise võitjaid Pjotr Degtjarjovi ja Tess Grossmanni, kes homme saavad vormi näidata 50m vabaltujumises. Meeste 50m liblikaujumine toob Eesti rekordiomaniku Daniel Zaitsevi ja endise rekordimehe Martti Aljandi duelli.

Naiste 100m selliliujumises saab näha milleks on võimeline koondislane Kätlin Sepp.

Võistlused toimuvad kahes osas. Hommikune osa algab kell 10 ja õhtul antakse esimene start kell 16.