“Eks see veidi üllatusena tuli, et üldarvestuses esikoha saime,” sõnas klubile palju väärtuslikke punkte teeninud Kätlin Sepp. “Usun, et võidu taga oli võistkonna positiivne meelestatus.”

“Karikavõistluste näol on tegemist igati toreda ja lõbusa võistlusega, sest aeg ei ole siin kõige tähtsam,” lausus Sepp. “Kõige olulisem on käsi esimesena vastu seina saada ja klubile punkte teenida.”

Teisele kohale tuli 631 silma kogunud Audentese Spordiklubi. “Võistluse ja klubi esitusega võib rahule jääda,” sõnas Pjotr Degtjarjov. “Andsime kõik endast maksimumi, et klubi võistluse lõpuni konkurentsis püsiks.”

Kolmandale kohale tuli kahe päeva kokkuvõttes 571 punkti teeninud Spordiklubi Garant. Tänavu oli Eesti karikavõistlustel stardis 20 ujumisklubi. Väljaspool arvestust osales ujujaid nii Soomest kui ka Venemaalt.

“Üks korralik võistlus sai peetud üle hulga aja,” lausus Eesti Ujumisliidu peatreener Riho Aljand. “Jaanuaris hakkas pihta uus treeningtsükkel ja Eesti karikavõistlused olid nüüd esimeseks tõsisemaks katsumuseks, et tehtud tööd kontrollida.”

Kõiki tulemusi saab vaadata siit: http://swimming.ee