"Eesti Sõudeliidule on 12. aprilli seisuga laekunud kokku 6138 krooni Tõnu paadi fondi. Inimesed on võtnud oma südameasjaks ühte head tegu toetada. Ja ei ole väike ükski summa, olgu siis tuhandekroonised annetused või 10-kroonised, igaüks on aidanud nii nagu on olnud võimalik," võttis esimesed tulemused kokku Eesti Sõudeliidu peasekretär Jaan Tults.

"Eriti hea tunde annab see, et Tõnu on oma ühesele paadile üleminekul õigel kursil. Esikoht aasta avavõistlusel annab kinnitust, et Tõnul on sisu headeks ülesastumiseks olemas. Siiralt loodan, et pärnakad on panustamas heale eesmärgile, andes ka teistele eeskuju oma talentidele toeks olemisel."

"Kui arvestada, et Pärnu linn on toetanud paadi ostmist omalt poolt reservfondist 30 000 krooniga ning Sõudeliidule annetustena laekunuid summasid, oleme igati kindlad, et Tõnu saab oma paadi planeeritud ajal kätte. Hetkel ei saa veel öelda, kui palju on kogunenud ostudelt Port Arturis raha paadi ostmise fondi, aga kokku loetud üle 2500 loosikupongi ning järjest suurenevad päevased kupongide arvud annavad alust loota head tulemust," ütles kampaania projektijuht Margit Kurn.

"Eks väljaloositavad auhinnad ja peauhind - sõit kahele London 2012 olümpiale, mõjutavad inimesi loosikuponge asetama."