Lisaks noorte, veteranide ja parasõudjate paremikule osales sõudeliidu peatoetaja Telia-nimelise sarja avaetapil Rio olümpiamängude pronksmedalist Allar Raja, kel ei tekkinud 6000 meetri võistlusmaa läbimisel mingeid probleeme konkurentide alistamisega. Kui Sindist pärit Raja ülivõimsaks võiduajaks fikseeriti 19.05,1, siis talle järgnenud Joosep Laosele ja Sten-Erik Andersonile vastavalt 19.42,3 ning 19.47,3. Kõik teised neljapaadi liikmed jäid erinevatel põhjustel võistlusest kõrvale, vahendab Sõudeliidu kodulehekülg.

Meeste kergekaalus läksid kuld ja hõbe Karl-August Ruusalapa ning Andres Nöpsi eestvedamisel Tartu Ülikooli Akadeemilisse Spordiklubisse. Pronksi võitis viljandlane Kermo Randmäe.

Naiste vanuseklassi kulla võitis pärnulanna Liisu Mitt viljandlanna Erli Mati ning tallinlanna Karmen Alneki ees.

Tüdrukute A vanuserühmas (17-18-aastased) osutus parimaks viljandlanna Kärolyn Mäesaar, kes alistas kindlalt SAK Tartu sõudja Leena Katteli ning kolmandaks platseerunud Pärnu Sõudeklubi liikme Greta Jaansoni.

Poiste vanemas eagrupis võitis meistrikulla tallinlane Kristjan Lindsalu Pärnu ja Narva eakaaslaste Rain Harjuse ja Mihhail Kušteini ees.

Parasõudmise klassis LTA tulid riigi meistriteks Birgit Näppi Pärnu Sõudeklubist ning Ergo Mets Eesti Kaitseväest.

30+ vanuserühma veteranide meistritiitlid võitsid Regina Sikk Väike-Maarjast ning Ain Altermann. 40+ arvestuse meistrid on sõudespinningu eest võistlev Tiina Kapten ja Viljandi Sõudeklubi liige Asso Armin. Naisveteranide 50+ jõuproovi võitis pärnulanna Tatjana Jaanson. Vanemate meesveteranide (60+) grupi meistrikulla teenis Väike-Maarjast võistlema tulnud Jaan Miglai.

Järgmine sõudesarja etapp peetakse 17. detsembril Pärnus.