Finaalsõidu võitis Venemaa ajaga 6.02,18, teine oli Kanada 6.04,92-ga ja kolmas Poola 6.08,25-ga.

Eesti paatkond kaotas võitjatele enam kui kaheksa sekundiga (6.10,47), samas seljataha suudeti kindlalt jätta nii Itaalia (6.14,05) kui Norra (6.15,93).

Neljapaadi treener Matti Killing ei jäänud tulemusega rahule, kuid tõdes, et tippvormis tuleb olla siiski augustis. "Neljas on väga kehva koht," ütles ta alustuseks, lisades siiski: "Selge, et Venemaa ja Kanada olid teistest üle, sest nemad peavad veel kahte viimast olümpiakohta püüdma. Nende sportlik vorm on praegu kindlasti tunduvalt parem kui meil."

"Poolaga oleks võinud ja oleks pidanud rabelema kolmanda koha pärast, aga kuna me startisime Kanada ja Venemaa vahel ja nende vahe kärises suureks, jäime lainesse ning pärast tuhandet meetrit kadus roolimisega rütm ära," lisas Killing.

Killing märkis, et Kanada ja Venemaa paatkondadega samas olukorras olid ka eestlased 2012. aastal, kui esimesel MK-etapil poodiumile sõideti.

Vareses sõitsid Eesti sõudjad uue paadiga, mis on identne varasemale, kuid veel korralikult sisse sõitmata. Kummaga olümpiale minnakse, tuleb ära otsustada mai lõpul, kui paadid üle ookeani teele saadetakse.

Neljapaadi järgmine start on Euroopa meistrivõistlustel Saksamaa Brandenburgis 8. mail.