Eesti kaheksapaadi koosseisu kuulusid: Alo Kuslap, Andrus Sabiin, Artur Maier, Jaan Laos, Kaur Kuslap, Tõnis Paara, Rauno Talisoo, Sten-Erik Anderson, Siim Schvede

Reedest pühapäevani toimunud regatil selgitati eile välja ka Aleksandr Nevski karika võitjad, kus Eesti kaheksapaat saavutas Venemaa kaheksapaadi järel teise koha. Võistlused toimusid duellide formaadis, kus 500 m distantsil pääses võitja edasi järgmisesse vooru, paremad oldi Poolast ja Venemaa teisest kaheksapaadist.

Homme asub Eesti kaheksapaat teele Moskva poole, kus reedel algab Moskva regatt. Moskvas on põhikoosseisust puudu Jaan Laos, kes peab naasema Eestisse, et sooritada arstiteaduse lõpueksam, Martin Neero, kes teenib aega Eesti kaitseväes ja roolimees Siim Schvede, keda ootab ees 9. klassi lõpetamine. Moskva regati asendusliikmed selguvad nädala alguses.

2010. aastal tähistatakse Venemaal sõudmise 150. aastapäeva, seepärast on ka Presidendi karikas äärmiselt suurejooneline ning ligi 40 miljoni rublase eelarvega regatt mõeldud sõudmise ja tervislike eluviiside laiemale üldsusele tutvustamiseks. Regatti väisas ka Venemaa president Dimitri Medvedev.