Kui britid Eesti neliku mixed zone'is toolidele intervjuuks ritta seadsid, ütles Taimsoo: "Küsitlege neid, mitte mind." Ning viskas ise nende kõrvale vaibale pikali. Paadi eessõudja oli andnud endast kõik, mis anda oli. Noored mehed Kuslap ja Anderson isegi ei hingeldanud kõrval, sünnipäevalaps Allar Raja näol oli konstantselt lai naeratus, pingutusest ei jälgegi.

Küsimusele, kas see nelik nüüd ka kindlasti kokku jääb, ütles Taimsoo kergelt muiates ja pead raputades: "Ma ei usu, et keegi julgeb enam seda paatkonda lahku lüüa."

Kui enne Etoni etappi võis veel spekuleerida, et ebaõnnestumise korral püütakse vana paatkond uuesti kokku saada ehk Andrei Jämsä ja Tõnu Endreksoniga ära leppida, siis pärast tänast võetakse üheskoos juba siht Rio de Janeiro 2016 olümpia peale. Muidugi tuleb enne ka augustikuiselt MM-ilt Koreast läbi hüpata. Paat pannakse Korea poole teele juba üsna varsti. Pärnusse jääb meestel vaid treeningpaat, mistõttu on ka neljapaadi võimalused enne MM-i välisvõistlustel käia piiratud.

Taimsoo finišis: