Juba järgmisel nädalal sõidab neljapaat koosseisus Kaspar Taimsoo (26 a), Allar Raja (29) ning noored mehed Kaur Kuslap (23) ja Sten-Erik Anderson (22) MK-etapile Londoni lähedale Eatonisse, kus eelmisel aastal tuli Eesti nelik tagasi olümpiamängude neljanda kohaga.

Selline koosseis saadi kokku sõudeliidu juhatusse kuuluva Taimsoo initsiatiivil, kes soovis paadis Andrei Jämsä asemel proovida kedagi teist ning kuna samuti varem neljapaadis istunud Tõnu Endrekson treeningkaaslasele Jämsäle järgnes, võeti paati mõlemad noorsõudjad.

Eesmärk on neljapaadil pakkuda noortele meestele tugevate rahvusvaheliste võistluste kogemust ning muidugi olla edukas, MK-finaalikoha läbi saaks näiteks Eesti neljapaadile koha MM-il.

Sõudepaadi eestkõneleja, ühtlasi ka paadi esimene mees Taimsoo kommenteerib videointervjuus viimaste päevade sündmusi, räägib, kas ja kes kellega tülis on, miks üldse Londonil napilt medalita jäänud paatkond lahku löödi ning paljust muustki.

"Pigem on see tüli kuvand väljastpoolt tekitatud. Tegelikult midagi sellist ei ole. Ma ise ei ütleks küll, et me kellegagi tülis oleme. Kui kellelgi on minuga tüli, siis... Vähemalt ma ise ei ole sellest teadlik," ütleb ta.

Vaata videot!