"Päris hea meel on. Saime selle pika ja raske päevaga lõpuks ühele poole. Viimane sõit andis hea enesetunde. Sõiduga võib rahule jääda," rääkis Taimsoo, kelle sõnul oli see üsna kõva avaldus ka augustikuise MM-pääsme püüdmisel. Kas MK-finaalipilet pääsme Koreasse tagab, pole veel sajaprotsendiliselt kindel.

"Ka esimene sõit, kus jäime alla olümpia kullale ja hõbedale, Saksamaale ja Horvaatiale, oli oma pildilt täiesti okei. Mulle meeldis. Lohutussõit oli juba väga hea. Analüüsisime hommikust eelsõitu ja üritasime agressiivsema taktikaga peale minna. See töötas. Kõik vastaste rünnakud hoidsime edukalt tagasi."

Laupäeval teeb neljapaat päeval kerge treeningu, õhtupoolik kulub massaažile ja puhkusele, et pühapäeval juba maksimaalselt vormis olla.

Kuigi finaal on kavas pühapäeval Eesti aja järgi kell 13.53, võib ajakava Etoni muutliku ilma tõttu veidi kõikuda.

"Kaua me koos oleme treeninud? 10 päeva vist ainult... Tulime siia, et näha, millises seisus olema. Algus on üsna paljulubav. Paneme veel natuke juurde ja eks vaatab, kuidas finaalis läheb. Arutasime just meestega, et selline sõidustiil, nagu täna valitud sai, sobib meile. Üritame distantsi keskosas rohkem tööd teha, mitte lõpuosas," lisas Taimsoo Delfile telefonitsi.

Pühapäeval vahendame neljapaadi finaalsõidu järgseid kommentaare juba kohapealt Etonist!