Endrekson lõpetas 1000 meetri distantsi ajaga 2.45,1. Raja pakkus talle kuni lõpuni tõsist konkurentsi, kaotades poole sekundiga.

Meeste võistlusklassis startis kokku ligi 40 võistlejat, mis võistluste peakorraldaja Mihkel Klementsovi hinnangul on väga hea näitaja. "See, et meil on nii palju mehi, kes suudavad tippklassis startida, näitab kõrget taset," lisas ta.

Naiste võistlusklassi võitis Kaisa Pajusalu Alfa rekordiga 3.11,6. Mullu sõude-ergomeetritel maailmameistriks tulnud Pajusalu sel aastal sisesõudmise MM-il USAs kahjuks osaleda ei saa, kuigi on elu parimas vormis. "Kaisa tulemus on seda hinnatavam, et nii kiire aja sõitis ta raskete mahutreeningute järel," lausus Klementsov.

Võistlustel osales kokku üle 400 huvilise. Parimaks kooliks tunnistati Tallinna Reaalkool, mis pälvis auhinnaks aastase sõudeergomeetri Concept2 kasutusõiguse. Alfa kaugeim külaline oli Patrick Goodfellow Kanadast, kes avastas puiduärimehena Siberis käies, et võistlus mahub täpselt tema ajakavasse ja tuli tagasiteel koju Eestist läbi ning saavutas nooremate meesveteranide seas kolmanda koha.

Tippsõudjate järgmiseks suuremaks jõuprooviks kujuneb Tartu Maraton, kus enamik neist osaleb.