Tänase Helsingi CSI1* tasemega võistluse Grand Prix parkuuri kõrguseks oli 140 cm ning esimeste võistlejate soorituste järgi tundus, et rada on startinud võistluspaaridele liialt raske, kuna enamus lõpetas 12-ne karistuspunktiga. Lõpuks kujunes olukord siiski paremaks ja puhtalt suutsid raja läbida kokku 4 võistlejat, nende seas ka eelmistel päevadel ebaõnnestunud Urmas Raag ja Piccolina. Ümberhüpetel tegi Raag hea sõidu ning lõpptulemuseks kolmas koht.

Eestlastest paremuselt teise tulemuse tegid Andres Udeküll ja Henrietta, kes lõpetasid kuuendal kohal, seda kaheksa karistuspunktiga põhiparkuurist. Rein Pill ja A Brok, Linda Randpere ja Gardento Prova ning Meriel Isok ja Diamonds 4 Ever kogusid kõik põhiparkuurist 12 karistuspunkti.

Urmas Raag lausus pärast võistlust, et ümberhüpetel ei läinud ta riskima, vaid sõitis kindla peale. Põhjuseks, miks Raag tavapäraselt kiire Piccolinaga liialt üritama ei läinud, oli asjaolu, et eelmistel päevadel ei olnud paar tulemust kirja saanudki. Raag tõi välja, et kogu võistluse vältel sportlaste tehtud statistiliselt halvad tulemused tingis suures osas see, et suur hulk publikut asus väljakule liialt lähedal. Lisaks oli rajameister arvestataval hulgal takistusi paigutatud selliselt, et hüpata tuli n.ö. rahvasse. "Ükski normaalne hobune ei hüppa sellistes oludes korralikult," lisas Raag. Tartumaa klubi esindava sportlase sõnul olid korraldajad lubanud tulevaks aastaks asjaolusid arvestada ning publiku võistlusväljakust kaugemale paigutada.

Enne Grand Prix`d peetud kahefaasilises 130 cm kõrguste takistustega parkuuris oli samuti parim eestlane Urmas Raag, kes hobusega Ibelle van de Groete Haart saavutas viienda koha.