Võistluse põhisõidu, Polaris Grand Prix takistuste kõrguseks oli kuni 140 sentimeetrit ning ümberhüpetele pääses 25 sõitu alustanud võistluspaarist viis. Kiireimad olid ümberhüpete puhta sõidu juures soomlanna Viivi Monto ja Vip, kes edestasid Sehverit ja Utinkat pea kolme sekundiga. Vigadeta lõpetasid ka kolmanda koha saanud Peik Andersin ja Medow Lily.

Pühapäeval puhtusele ja kiirusele peetud sõidus kõrgusel kuni 120 sentimeetrit võtsid võidu Andres Udeküll ja Calcyl. Samal kõrgusel oli Udeküll ka 13. auhinnalisel kohal hobusega Sir Sirius, kellega arvestatavam tulemus, viies koht, saavutati õhtuses kahefaasilises 130 sentimeetri kõrguses parkuuris. Samal kõrgusel keskpäeval toimunud sõidus saavutasid Kätlin Sehver ja Lord Leu kuuenda koha.

Laupäevasel võistluspäeval kujunes eestlaste parimaks tulemuseks Katrin Pilli poolt hobusel Adolf võidetud sõit kõrgusel kuni 120 sentimeetrit. 73 võistluspaari hulgas lõpetasid sõidu teisena Eleri Kiveste ja Coperfild. Lisaks jõudsid viiendale auhinnalisele kohale Andres Udeküll ja Sir Sirius ning kaheksandale Madis Morna ja St. Legar 154. Kiired sooritused tegid selles sõidus ka Udeküll ja Calcyl, kes saavutasid ainukesena aja alla 50 sekundi, ning Renek Rosenberg ja Gamina, kuid mõlemal paaril pudenes üks takistus, mis jättis neid napilt, kuid kindlalt auhinnalistelt kohtadelt välja.

130-sentimeetrises parkuuris sõitsid sarnaselt madalamale sõidule parima aja välja Eesti võistluspaar, kuid neilgi pudenes üks takistus. Kätlin Sehver ja Utinka S starisid viimaste hulgas ning lõpetades näitas online-süsteem neile esikohta, kuid mõne minuti pärast fikseeriti tulemuseks siiski neli karistuspunkti. Samas jõudis Sehver hobusega Lord Leu auhinnalisele seitsmendale kohale. Eestlaste parimaks oli selles sõidus Morna St. Legariga, kes lõpetasid kuuendal kohal.

Lisaks takistussõitjatele osalesid Ypäjäl peetud võistlustel ka Eesti koolisõitjad, kellest parima etteaste tegi Dina Ellermann hobusel Landy´s Akvarel, võites Prix St. Georges klassi tulemusega 65,526%. Samas võistlusklassis tuli Tiina Kuusmann hobusel Stallone neljandale kohale tulemusega 63,158%.