Nimetatud sõidus asus starti 17 võistluspaari, kellest puhtalt läbisid põhiparkuuri 7. Ümberhüpetel startisid esimesena Urmas Raag ja Axel du Baumont, kes eksisid viimase takistuse valikul. Teisena startinud Kätlin Sehver ja Lord Leu võtsid Raagist ja Axelist küll suuremad pöörded, kuid tegid siiski väga hea aja. Kahjuks pudenes neilgi viimane takistus ja tõi seega kaasa 4 karistuspunkti. Esimese puhta soorituse ümberhüpetel tegid Katrin Pill ja Adolf, kes lõpp-protokollis platseerusid kolmandaks. Teisele kohale jõudis Sehver hobusega Utinka S ning võitjaks krooniti Paul Argus oma uuel võistlushobusel Uppercut.

Argus ja Uppecut ei lahkunud Ruilast vaid põhisõidu võiduga. Sama paar võttis esikoha ka eelnenud kuni 120 sentimeetri kõrguste takistustega parkuuris, kus Arguse kontole jäi kolmaski koht hobusega Peak a Boo. Teise kohaga segas Arguse kaksikvõidu Kullo Kender hobusega Challenge MB.

Pühapäevast võistluspäeva alustati Ruilas kahefaasilise parkuuriga kõrgusel kuni 115 sentimeetrit, kus avatud arvestuse parimaks osutusid Elis Nõgel ja Areen, juuniorite parimaks aga Susan Kaleta ning Aga Flamenco von Feight. Võitjatele järgnesid vastavalt nii avatud kui juuniorite klassis osalenud ja mõlemas arvestuses teise koha pälvinud Kelli Laev ning Free Bay, avatud klassis kolmandana Eleri Kiveste ja Coperfild, juuniorite klaasis kolmandana Catlyn Resto ja London.