Täna jõudis Ruilas lõpule rahvusvaheline takistussõiduvõistlus Ruila Kevad, mille põhisõidu, Alexela grand prix võidu jättis kodutalli Tiit Kivisild Corsical. Võistluse starti asus 29 võistluspaari, kellest pääses ümberhüpetele 10.

Ümberhüpetel startisid esimesena Heiki Vatsel ja Fee, kes lõpetasid kaheksa karistuspunktiga. Järgnesid Kertu Klettenberg ja Toscana, kes tegid puhta ja paraja kiirusega sõidu, millest piisas siiski vaid neljandaks kohaks. Peagi asus liidriks Klettenbergist 5 sekundit kiirema aja teinud Tiit Kivisild Corsical. Väga kiiret sõitu tegid nii Urmas Raag hobusega Zitaco M kui Rein Pill hobusega A Brok. Mõlema aeg oli võitjast kaks sekundit kiirem, kuid riskeerides ajasid mõlemad maha ühe takistuse. Teisel kohal lõpetas viimasena startinud Kairi Dräbtsinskaja Peronil, kolmandal Ebbe-Liisa Sõnajalg Troojaga. Väga positiivseks võib lugeda juuniorklassi kuuluva Linda Randpere ja hobuse Konstantinos KS jõudmist ümberhüpetele, mille nad lõpetasid nelja karistuspunktiga.

Enne päeva põhisõitu peeti avatud klassi väikse ringi sõit puhtusele ja kiirusele kõrgusel kuni 130 sentimeetrit. Rada oli arvestatavalt pikk, 12 takistusega. Võitjad Urmas Raag Piccolina lõpetasid ajaga 68.50. Teisel kohal lõpetasid Gunnar Klettenberg ja Gloria PKZ tulemusega 71.00, kolmandal Catlin Vatsel ja Catwoman XS ajaga 75.21.

Tänase juuniorite finaalparkuuri kõrguseks oli kuni 125 sentimeetrit, kuid vigadeta läbijaid võistlusel paraku ei olnud. Ümberhüpped viidi läbi nelja karistuspunktiga lõpetajate vahel, keda oli kaheksa. Võiduni jõudsid Helene Marie Rägo ning Verso de Lee,kellele järgnesid Andreas Lootus ja Lazlo ning Ketlin Ramjalg ja Qatimini des Vergers Z.