Kõrgusel kuni 135 sentimeetrit peetud kahefaasilises parkuuris saavutas teise koha Siim Sinijärv hobusel Zidante P. Kokku startis võistlusel 34 paari.

Päeva põhiparkuurile eelnenud sõidus kõrgusel kuni 125 sentimeetrit tekkis aga harukordne olukord, kus kolm võistluspaari lõpetasid kahefaasilise parkuuri puhta tulemusega ning sajandiksekundi pealt võrdse ajaga. Seega jäid sõidu lõppedes esimest kohta jagama nii Argus ratsul Opaal, Elis Nõgel hobusel Areen kui ka Leedu esindaja Stasys Jasas ratsul Fist. Kokku osales nimetatud võistlusel 46 võistluspaari.

Juunioride sõidus, mis peeti täna kõrgusel kuni 115 sentimeetrit, olid parimad ka möödunud nädalavahetusel häid tulemusi näidanud Meriel Isok ja Casanova, kellele järgnesid samuti mõlemad faasid puhtalt läbinud soomlanna Iisa Huttula ja Stakato T ning Britt Nigul ja Aristoteles. Kokku suutsid 21 alustanud võistluspaarist mõlemad faasid karistuspunktideta läbida seitse.

Noorhobuste võistlusel, mis toimus kõrgusel 120/125 sentimeetrit, tuli võitjaks Vanco Z, keda juhtis Heiki Vatsel. Neile järgnes Leedut esindanud Marsas, kellega sõitis Stasys Jasas ning kolmandaks sõitis end Tiit Kivisilla juhitud Corsica. Võistlusest võtsid osa 39 hobust.

25.-27. mail ning 31.mail-3.juunil aset leidva Ruila Kevadtuuri näol on tegemist Eesti ainsa „tuuri“ tüüpi ratsavõistlusega, kus võistlused toimuvad kahel järjestikusel nädalavahetusel ning hobused ja sportlased jäävad vahepealseks ajaks võistluspaika. Tänavusest Kevadtuurist võtavad osa kuue riigi sportlased ning kokku leiab võistluspäevade raames aset enam kui 30 parkuuri. Publikule on sündmusest osavõtt tasuta.

Võistluse korraldusmeeskond tänab Alexelat, raudteeekspediitorit Vana Viru ja Tiki haagiseid suure toetuse eest, ilma milleta poleks võistluste korraldamine võimalik olnud.