Juba võistluse avapäeval reedel tuli Eestile neljast kavas olnud sõidust kolm võitu. Esimese võidu saavutasid 120 cm parkuuris Anette Leppik ja Samurai's Miracle. Teise võidu, seekord 125 cm parkuuris, tõid meile Maarja Martinson ja Banderas B. Päeva kõrgeima, 130 cm parkuuri parim oli Kullo Kender Artasel saades Rein Pilli ja Alfons Ra ees napilt võidu. Auhinnalisi kohti jagus kõikides sõitudes teistelegi eestlastele.

Laupäeval jätkas võidulainel Leppik, kes oma väikest kasvu Samurai's Miracle-l võttis võidu tabel C 130 cm ja kahefaasilisest 125 cm parkuurist. 140 cm kõrguses sõidus lõpetas parima eestlasena Pill A Brokil, pidades sekundiga alla vanduma soomlannale Susanna Granrothile hobusel Baccara. Siin sõidus oli lausa 5 eestlast kaheksa parima seas.

Õhtu põnevaimaks alaks oli Mastersi sõit, kus võitjana lõpetasid Urmas Raag ja Ibelle van de Grote Haart, hüpates kõik viis ringi vigadeta. See on võistlusala, mis viiakse läbi ühe põhivooru ja maksimaalselt neljade ümberhüpetega, igas ümberhüppe voorus tõstetakse valitud takistusi.

Pühapäeval kulmineerus võistlus kahevoorulise grand prix’ sõiduga, mille võitis soomlanna Emma Tallberg hobusel Arven. Teise ja kolmanda koha kindlustas endale Pill hobustega A Brok ja Alfons Ra. Neile järgnesid Tiit Kivisild Don-Kidel, Paul Argus Renessinil, Raag Ibellel ja Carlosel. Auhindadele jõudis veel ka Kullo Kender Artasel ja Kivisild Henriettal. Kokku osales GP-s 19 võistlusplaari.

Raag ja Pill sattusid Soomes ka suure meedia tähelepanu alla, seoses osalemisega MK-finaalis Pariisis aprilli keskpaigas. Anti arvukalt intervjuusid, poseeriti mitmetele fotograafidele ja telekaameratele. Soomlastel endil pole juba mitu head aastat oma sportlast MK-finaalis osalenud ja nii uuritigi eestlastelt, kuidas neil õnnestus lausa kahekesi kõrgetasemelisele võistlusele pääseda.