4Foulee nimelisel võistlusel Poznanis võistles üle 70 ratsaniku Euroopast ja mujalt maailmast. Tase oli kõrge ning lisaks Pillile oli eestlastest stardis ka Gunnar Klettenberg.

Võistlust alustasid Klettenberg ja B Capitain Norman auhinnalise 9. kohaga 140 cm kõrguses kahefaasilises parkuuris. Reedese võistluspäeva viimases, 150 cm ümberhüpetega parkuuris, kus koguti ka Longines Rankingu punkte, tegid suurepärase sõidu Pill ja Alfons Ra. Ümberhüpete eelviimase startijana asus Rein sõitu juhtima, kuid viimasena tulnud türklane Omer Karaevli hobusel Cheston De La Pomme D'or Z suutis teha kiirema aja ja sellega ka võistlusklassi võita. Samas sõidus osales ka Gunnar hobusel Queensland, nende tulemuseks jäi 8 karistuspunkti põhiparkuurist.

Laupäeval lisandusid meie meestele kaks auhinnalist kohta CSI1* 130 cm parkuurist. Rein ja White Dream tulid 9. ning Gunnar ja Salomon 11. auhinnalisele kohale. Samal päeval toimunud 140 cm parkuuris oli Pill Alfons Ra’ga kuues.

Pühapäeva alustasid Klettenberg ja Salomon päeva 6. kohaga 135 cm parkuuris. Päeva naelaks oli grand prix’ sõit (160 cm), mille võitis meie lõunanaaber Kristaps Neretnieks hobusel Moon Ray. Pilli ja Alfons Ra tulemuseks jäi siit 4 kp-d.