Ciekocinko Grand Prix peeti kõrgusel 150 cm kahevoorulisena, kus osalevaid paare oli 57. Pärast esimest vooru oli puhtaid sooritusi kuus, kellel hulgas ka Pill ja A Brok. Vastavalt reglemendile pääses teise vooru 15 sportlast ja seetõttu startis seal ka üheksa ühe karistuspunkti normiaja ületamise eest saanud võistluspaari.

Teises voorus Pilli ja A Broki hoog ei raugenud, sealgi tehti puhas sõit ning seda parima ajaga, mis andis kahe vooru parima tulemuse. Kahe vooru peale oli puhtaid sooritusi neli. Teisel kohal lõpetas Kentucky MM-i individuaalne hõbe ja Londoni võistkondlik pronks Abdullah Al Sharbatly hobusega Woulon L Saudi Araabiast ning kolmandana tugev poolakas Michal Kazmierczak hobusega Stakorado. Neljas puhas oli sakslane Björn Nagel hobusega Nerrado.

Reedeses 150 cm parkuuris saadi punkte maailma edetabelisse. Puhtusele ja kiirusele peetud parkuuri läbis vigadeta 62st paarist 18, kui kiireima tulemusega võitis austerlane Gerfried Puck hobusega Bo. Rein Pill ja A Brok tegid tugeva tulemuse, olles võitjast küll ligi neli sekundit aeglsemad, kuid saavutades sellega kolmanda koha poolaka Michal Kazmierczaki ja Stakorado järel. Gunnar Klettenberg ja Traffic lõpetasid sama sõidu nelja, Oliver Karma ja Hangstone viie karistuspunktiga.

CSI1* sõitudes oli edukas Kertu Klettenberg, kes hobusega D.Lady saavutas reedel viienda koha kõrgusel 130 cm ja keskmise ringi ümberhüpetega Grand Prix’s 135 cm kõrguses sõidus 11. koha.