Põhiklassis finaalis sõideti skeemi R12, kus favoriidikoormat suutsid taluda sarja liidrid Dina Ellermann ja Landy´s Akvarel, kes kogusid võidutulemuseks 66.447 protsenti. Teisena lõpetasid Tiina Kuusmann ja Stallone tulemusega 65.702 protsenti, kolmandana Getter Kangur ja Palladion, saades koondhindeks 64.035. sarnaseks kujunes ka sarja esikolmik.

Tasemel M oli kavas kaks arvestust - skeemi M12 läbisid nii noorteklassi kui ka avatud klassi sportlased. Noorte liidrid ei vääratanud ning nii esikoha tänases võistluses kui kokkuvõttes saavutasid Getter Kangur ja Palladion tulemusega 63.971 protsenti. Teist tulemust, 59.461, näitasid Ruudu Soo ja Belmondo, kolmandat Marii-Heleen Raidmets ja Frankfurt, 58.873 protsenti. Avatud M klassis võitis nii finaaletapil kui ka koondarvestuses Tiina Kuusmann, kes sõitis hobusel Leiva välja 65.000 protsenti.

Poniklassis võisteldi skeemis L0. Sarja liidrina läksid starti Heleri Heinrand ja Renegat, kes paraku tegid kaks viga ning lõpetasid viimasel koha. Parima tulemuse sõitsid välja Marii-Heleen Raidmets ja Rokit, kelle sooritus hinnati 68.426 protsendi vääriliseks. Võistluspaari kolm etapivõitu andsid neile karika ka üldarvestuses. Teised olid 65.648-protsendise tulemusega varahommikused alavõitjad Kaisa Falkenberg ja Räpsi, kolmandad Mari-Liis Oberg ja Replay tulemusega 62.130 protsenti. Sarja koondarvestuses järgnesid Raidmetsale teisena Oberg, kolmandana Heinrand.

Raidmets hiilgas ka järgnenud juuniorite programmis, võttes seal kolmikvõidu. Parim tulemus tuli poniklassiski Rokitiga - 67.845 protsenti. Järgnevad kohad sõitis Raidmets välja hobustel Salnis ja Helifar. Sellega möödus Raidmets senisest liidrist Marleen Emilie Vildersonist, pälvides karikavõitja tiitli lisaks poniklassile ka juuniorite arvestuses.

A klassis peeti karikasarjas kahte arvestust, avatud ja harrastajatele, kuid viimase etapi arvestuses olid kõik koos. Parima tulemuse, 65.870 protsenti, sõitsid välja Vääna talli perenaine Katrin Tinno) ja Zanosca. Harrastajad haarasid kogu esikolmiku. Teine tulemus sõideti välja Anu Noormägi ja Salnise poolt, kolmas Tatjana Kiilo ja friisi mära Tynke V poolt. Sarja kokkuvõttes võitis harrastajate A klassi Tinno, avatud A klassi Väänas hobusega Grafen neljandana lõpetanud Kaidi Lunter.

Noortel hobustel oli kaks arvestust: 4-5 aastased ja 5-6 aastased. Esimeses klassis osutus parimaks nii Väänas kui kokkuvõttes Donna Anna, kelle ratsastajaks Dina Ellermann. 5-6 aastaste klassis võitis karika Butopiar Sirly Tillmanniga sadulas, kes küll finaaletapil pidid napilt alla vanduma Klassikale ja Dina Ellermannile.