Pärast reedest ülihead tulemust koolisõidus, oli oodata, et Roosileht võiks jõuda isegi esiviisikusse, kuid kahjuks kõik nii ei läinud. Eilses koolisõidus näitas Donald üles arvestatavat närvilisust, mille tulemusena pea kõik hinded langesid keskmiselt kahe punkti võrra. Koondtulemuseks hindasid kohtunikud vaid 5.93, mis andis finaali viimase ehk kümnenda koha.

Täna finaalis alustas Eesti paar kombineeritud maratoni esimesena ehk kümnendalt kohalt. Tegemist oli esmakordse võistlusformaadiga, kus kombineeritud maratoni sõideti hinnetele. Eesti-Ungari ekipaaž läbis raja vigadeta ja normiaja piires. Kohtunikud küll hinnetega ei priisanud, kuid mitmed konkurendid ei suutnud rada vigadeta läbida ning sellega tõusis Pille-Riini juhitid KWPN täkk Donald (Vulcano/Saramaria) kümnendalt kohalt seitsmendaks.

Esikoha võitis oldenburgi tõugu täkk Frodo, kelle kutsariks Luksemburgi Ratsaspordi Liidu ratsaspodi divisjoni juht Franz Schilitz. Teisena lõpetasid Arie Dibbits ja Dynamo (KWPN/Sunny Boy/Tastrona) Hollandist, kolmandana Rudolf Pirhofer ja Bambucca (ÖWB/Breitling W/Ariell) Austriast.