Maxima Grand Prix viidi CSI2* tasemel läbi kõrgusel 145 cm ja selle ümberhüpetele pääses 9 võistluspaari alustanud 32st. Ümberhüpetel keegi vigu vältida ei suutnud ja nii võitis Grand Prix kiire neljaga mõned aastad tagasi Tallinn International Horse Show`gi võitnud paar Anna Gromzina ja tänaseks 16-aastane Pimlico. Neljandale positsioonile sõitsid end Rein Pill ja A Brok, viiendale Gunnar Klettenberg ja Traffic. Kertu Klettenberg ja Toscana lõpetasid põhiparkuuri üheksa, Gunnar Klettenberg ja Quote üheteistkümne karistuspunktiga.

Rein Pill saavutas pühapäevasel võistluspäeval veel ühe auhinnalise koha, milleks oli neljas hobusega Alfons Ra kõrgusel 135 cm. Selle sõidu parima tulemuse tegi venelane Mihail Safronov hobusega Beaufort.

Laupäeval õnnestus Kertu Klettenbergil koos Rein Pilliga võita harva korraldatav teatesõit, mis peeti kõrgusel 125 cm ja Tabel C põhimõttel. Sellises sõidus on mõlemad osalejad korraga väljakul, teatevahetus toimub hetkel, mil esimene võistleja on raja läbinud või teinud rajal esimese vea. Eesti võistkonnal Kertu Klettenbergil ja D.Ladyl ning Rein Pillil ja Sinequamonil õnnestus lähimaid konkurente edestada enam kui viie sekundiga. Kokku osales teatesõidus kuus paari.

Lisaks eelpool nimetatud tulemustele saavutati kahel esimesel päeval veel mitmeid auhinnalisi kohti. Maximas rahvusvahelised võistlused jätkuvad eeloleval nädalavahetusel, läbi viiakse ka meie liiga MK-etapp.