Pikaks kujunenud võistluspäeva põhiala, ümberhüpetega parkuur kõrgusel kuni 130 sentimeetrit, algas veerand tundi pärast kaheksat õhtul. Starti asus 21 võistluspaari. Põhiparkuuri suutsid neist vigadeta läbida seitse. Esikolmikusse jõudsid traditsiooniliselt kiired hobused. Kodumaneežist tegid kiireima soorituse Heiki Vatsel ja Fee. Neile järgnes Paul Argus, kes teise tulemuse sõitis välja hobusel Stacandra, kolmanda hobusel Opaal.

Enne põhisõitu toimunud 120 sentimeetri kõrgune kahefaasiline sõit kujunes oma 53 stardiga rahvarohkeimaks. Pinget hoidsid pea lõpuni üleval Paul Argus ja Stacandra. Eelviimastena startinuna suutsid nad rohkem kui sekundiga ületada senise liidri Andrei Tulubjevi ja Krona tulemust. Viimased saavutasidki lõpuks teise koha, kolmandana lõpetasid Heiki Vatsel ja Kamerona.

Rahvarohke oli ka 110 sentimeetri kõrguste takistustega parkuur. 51 võistluspaari hulgas tegid kiireima sõidu Catlin Vatsel ja Listra. Vähem, kui sekundi jäid neile alla viimases soojenduses startinud Annika Veerpalu ja Eepos, kolmandal kohal lõpetasid Celin Lannusalu ja Cash Free.