Raidmets, kes võistles hobusel Salnis, saavutas eile peetud esimesel osavõistlusel tulemuseks 68,621 protsenti, mis oli ühtlasi antud klassis päeva parim tulemus, ning tänasel osavõistlusel 65,917 protsenti, mis oli küll osavõistluse kolmas tulemus, kuid andis koondarvestuses paarile siiski kuldmedali. Teise koha saavutas meistrivõistlustel tänase päeva parim Ruudu Soo hobusel Eposs ning kolmandaks tulid Kaisa Falkenberg ja Räpsi.

Poniklassi koolisõidus on värske Eesti meister samuti Marii-Heleen Raidmets, sedakorda hobusel Rokit. Võistluspaar saavutas mõlemal osavõistlusel esikoha ning edastas hõbemedaliste seega enam kui seitsme protsendipunkti võrra. Teise koha saavutasid Kaisa Falkenberg ja Räpsi koondtulemusega 132,128 protsenti ning pronksmedal läks Priit Reinausile hobusel Onslow, kelle tulemuseks jäi 129,427 protsenti.

Samuti selgusid täna meistrid harrastajate hulgas. Kuldmedali teenis kaks A-taseme skeemi edukalt läbinud Madeleine Tults hobusel Wassenaar AB. Teiseks tulid tänase osavõistluse parimad Katrin Tinno ja Zanosca ning pronksmedali saavutas Marina Drozdova hobusel Ferrari.