Juunioride sõidu kõrguseks oli kuni 125 sentimeetrit ning seal asus starti 45 paari, kellest põhidistantsi läbisid vigadeta 20. Ümberhüppajate hulgas olid eestlastest Mai-Britt Nuudi ja Palimera ning viimasena startinud Linda Randpere ja Lord Leu. Nuudi ja Palimera ümberhüpetel tulemust kirja ei saanud. Randpere ja Lord Leu suutsid senist liidriaega rohkem kui poole sekundiga ületada, mis andis neile võidu. Selle tulemusega võitis Randpere ühtlasi 52 osaleja seas Soome juunioride sisemeistrivõistlused.

Juuniorite sõidule järgnes parkuur kõrgusel kuni 130 sentimeetrit, mis peeti samuti ümberhüpetele. Ainsa Eesti võistluspaarina pääsesid ümberhüpetele Madis Morna ja MG Glendora, kes teenisid kaheksa karistuspunkti, kuid lõpetasid sellele vaatamata auhinnalisel neljandal kohal.

Auhinnalisi kohti jagus võistlusel eestlastele ka laupäeval, kui Paul Argusel õnnestus võtta kaksikvõit suurima startide arvuga kõrgusel kuni 120 sentimeetrit puhtusele ja kiirusele peetud sõidus. Argus oli võistluse kiireim hobusel Stacandra ning saavutas teise koha ratsul Hedina. Eestlastest jõudis auhinnalisele asetusele ka Linda Randpere hobusel Lord Leu, saavutades viienda koha.