Tšehhis Brno CDI-W-l osales Grete Ayache oma kahe ratsuga. Farao Da Raiaga saavutati grand prix's teine koht tulemusega 69,021% ning MK-etapil muusikalises vabakavas oldi samuti teised tulemusega 71,990%.

CDI3* tasemel võistles Grete Eleito Da Ferrariaga, saades GP-s tulemuseks 65,673% ning GP Specialis 65,957%.

Mõlema hobuse sooritusega jäi sportlane väga rahule ja lisas, et nende areng on läinud soovitud suunas. „Faraoga sõitsin maailmakarika etappi ja ka täitsa esimest korda muusikalist vabakava. Grand prix’s oli hobune väga tubli näidates palju tugevaid külgi, kuigi sisse tuli viga esimesel piaffeel ja veel paar väikest viperust. 9-aastase hobuse kohta, kellel vähe kogemust, on see väga hea tulemus. Kohtunikele tundub ka hobune väga meeldivat. Farao on minu väike „powerhorse“, energiast pole tal kunagi puudust,“ muigab Grete. Ka Eleito kohta jagus sportlasel kiidusõnu. Hobune sõitis Brnos oma elu esimest GP Specialit ja tegi seda hästi. „Väga tublid poisid on mul,“ võtab Grete kokku.

Poolas Sopotis olid stardis nii meie noored kui ka kogenumad koolisõitjad. CDI-W-l võistlesid Dina Ellermann ja Donna Anna ning Getter Kangur ja Ashwan. Dina ja Donna Anna tegid GP-s tulemuseks 66,891% ja said kolmanda koha. Getter ja Ashwan said samas sõidus tulemuseks 61,043%. Muusikalises vabakavas olid Dina ja Donna Anna samuti kolmandal kohal, skoorides 69,725%, Getter ja Ashwan lõpetasid tulemusega 64,835%.

Dina osales CDI3* tasemel Landy’s Akvareliga, kus olid võidukad nii GP-s (65,630%) kui GP Specialis (64,702%).

„GP Specialis saime Akvareliga vea kirja. Sõitma minnes oli mul meeles küll, et traavipikendus lõpus on rajal mitte diagonaalil. Skeemi ajal aga hakkasid järsku tribüünil väiksed lapsed hüppama ja Akvarel pani alt minema. Terve skeemi oli ta väga ergas ning siis tuli mul autopiloot peale ja tegin kava lõpu nii, nagu meil tavaliselt GP on,“ naerab Dina. Samas jäi ta võistlusega siiski rahule. „Donna Annaga tulid meil ka GP-s mõned vead sisse, aga see eest MK-etapi saime oma uue kava ja muusikaga kenasti sõidetud.“

Sopoti väiksemas ringis võistles Tiina Kuusmann Romantikal, kes skoorisid Prix St Georges' 64,824%, Intermediate I-s 67,108% ning Intermediate I muusikalises vabakavas 68,325%.
Juunioritest osales võistlusel Helena Kaal Cassanderil, kes saavutas CDIJ tasemel esimesel päeval 60,101% ja teisel 65,098%, tulles kolmandaks. CDIJ muusikalise vabakava tulemuseks tegi paar 66,042%.

Lasteklassis sai võidurõõmu maitsta Maria Mägi hobusel Shampagna, kogudes võistluse avapäeval sõidust 67,885%. Järgmised kaks võistlusklassi lõpetati teisel kohal tulemustega 63,269% ja 64,702%.