Eesti meistrivõistluste arvestuses startisid esimesena Tiit Kivisild ja Calina, kellel oli eilsest esimesest osavõistlusest kaasas neli karistuspunkti. Täna lisandus veel neli ja seda õnnetult viimasel takistusel. Tulemus andis Kivisildile küll lõpuks auhinnalise üheksanda koha grand prix arvestuses. Järgmisena oli meistripretendentidest stardis avapäeva liider Paul Argus Uppercutil. Neilgi ei õnnestunud rada vigadeta läbida - maha tuli kolmese süstemi viimane takistus ning lisaks koguti üks karistuspunkti ületatud normiaja eest. Koondarvestuses kogus Argus seega viis karistuspunkti. Gunnar Klettenberg ja Lance S kordasid Arguse tulemust ehk teenisid viis karistuspunkti, mis koondarvestuses tähendas kuut karistuspunkti. Klettenbergile ja Lancele sai sarnaselt Kivisildiga saatuslikuks viimane takistus. Kätlin Sehver suutis aga Utinkal kõiki oma vanemaid kolleege ja konkurente edestada, läbides raja puhtalt ning kaitstes sellega oma mullust meistritiitlit. Hõbe tänavu Argusele, pronks Klettenbergile.

Grand Prix arvestuses olid aga enne Sehveri ja Utinka puhast sooritust ümberhüpetele pääsenud juba Andrus Kallaste ja Ex Calibur ning soomlane Sebastian Numminen hobusel Contendo da Carma. Kolmikule lisandus hiljem veel Valgevene sportlane Vasil Ivanov hobusel Carmelita.

Ümberhüpetel startis esimesena Andrus Kallaste. Tempo järgi otsustades läks ratsanik püüdma puhast sõitu, kuid kahjuks pudenes laia okseri tagumine latt ja tulemuseks aeglane neli ajaga 43.07. Teisena startinud Numminen läks arvatult võidu peale välja ning kõik õnnestuski suurepäraselt - puhas sõit ajaga 38.58. Sehver ja Utinka tegid samuti ilusa sõidu võtmata maha ühtegi takistust saades ajaks 42.75. Hea peatsetele noorte Euroopa meistrivõistlustele sõiduks. Neljandana startinud Ivanov Carmelital läks samuti võitu püüdma, kuid viga eelviimasel takistusel ei lubanud enamat kolmandast kohast.

Homme on Ruilas peetavatel võistlustel kavas Rahvuste Karikas, kus osalevad Eesti, Läti, Leedu, Valgevene, Venemaa ja Soome võistkonnad.