Oktoobrikuu esimesel nädalavahetusel Saku Suurhallis oma kümnendat juubelit tähistav ratsaspordifestival Tallinn International Horse Show programm mahutab lisaks takistussõidu maailmakarika etapile ka mitmekülgse meelelahutusprogrammi. Teiste seas astuvad üles Tanel Padar ning professionaalsed krossisõitjad.

Tänavune Tallinn International Horse Show algab neljapäeva, 4. oktoobri õhtul noorhobuste stiilisõiduga, kus saab näha Eesti hetke parimaid noori takistussõiduhobuseid, kelle soorituste puhul ei hinnata võistluse raames mitte üksnes puhtust, vaid ka hüppe stiili. Võistluse žüriisse kuuluvad kahekordne olümpiavõitja, sakslane Franke Sloothaak ning Eesti koondise liige Gunnar Klettenberg.

Reedel jätkub festival erinevate takistussõiduvõistluste, koolisõidu kohustusliku kava ning Tanel Padar & The Suni kontserdiga.

Laupäeval astuvad lisaks sportlastele ja hobustele üles pisikesed ponid, kellel on kandev roll kogupereetenduses „Punamütsike ja 7 poni“. Päev jätkub koolisõidu muusikalise vabakava ja erinevate parkuuridega ning hobuste ja krossitsiklite omavahelise mõõduvõtuga. Õhtu naelaks on aga kuue takistusega sõit.

Pühapäeval toimub sündmuse kulminatsioon ning lisaks tavaparkuuridele on kavas ka eestiteemaline hobushow ning maailmakarika etapi grand prix Alexela auhindadele. Festivali võtab kokku lõpugaala tattoo-marsiga Kaitseväe orkestri ja rahvatantsuansambli Sõprus esituses.