Viieaastaste hobuste sõidus, mis peeti kõrgusel kuni 110 sentimeetrit, jõudsid auhinnalisele kohale ka Kullo Kender Candice, tulles kolmandaks.

Hästi läks ka Linda Randperel, kes võistleb Helsingis ponil Okey. Randpere ja Okey lõpetasid puhta sõiduga viiendal kohal.

U25 vanuseklassis, kus takistuste kõrguseks oli kuni 130 sentimeetrit, said Kullo Kender hobusel Karavela ja Susan Kaleta hobusel Aga Flamenco von Feight 4 karistuspunkti esimeses osas ning seega auhinnalistele kohtadele ei pääsenud.

Helsingi Horse Show on suurüritus, mis sisaldab endas erineval tasemel takistus- ja koolisõiduvõistluseid ning meelelahutusprogrammi. Kõrgeima tasemega Helsingis toimuv võistlus on Lääne-Euroopa MK-etapp CSI5*-W. Rahvusvahelisel tasandil võistlevad ka koolisõitjad, kelle turniiri tasemeks on CDI3*. Lisaks rahvusvahelistele on kavas rahvuslikud võistlused 5-, 6- ja 7-aastastele hobustele, U25 vanuseklassile, ponidele ning erineva taseme amatööridele. Eesti sportalstest võistlevad 5* tasemel Gunnar Klettenberg, Rein Pill ja Kätlin Sehver, rahvuslikes klassides Paul Argus, Kullo Kender, Margit Mägi, Oliver Karma, Susan Kaleta ja Linda Randpere.