Peaaegu oleks Klettenberg (RK Ruila Tall) võtnud lausa kolm esimest kohta, sest õnnestus tal kõikide oma hobustega rada puhtalt läbida. Siiski õnnestus Kristaps Neretnieksil hobusega For Fan valida lühem rada ning „pressida“ end kolmandale kohale. Klettenberg ja Lance S tegid aga ülikiire aja näidates head hetkevormi ja olles täna võitmatud. Teine koht tuli Bingoga ja neljas koht Quotega. Tiit Kivisild (RK Ruila Tall) ja Donna Paula saavutasid viienda koha. Kuues selles väärikas seltskonnas oli toreda üllatusena Ingrid Soomets (Vändra RSK) hobusel Cumberland. Seitsmendana tegi veel puhta sõidu Renek Rosenberg (RK Ruila Tall) hobusel Vinski TT.

Juunioritele ja noortele avatud 115/125 cm kõrguse võistlusklassi võitis Berit Lehtsaar (Viljandimaa RSK) hobusel Lasca 14, kes eile võitsid 85/95 cm sõidu. Teise koha saavutas siin Mari-Ann Udeküll (Saaremaa RSK) hobusel Calcyl ning kolmanda koha Merilyn Isok (Tondi RSK) hobusel Favorite.

Avatud klassis kõrgusele 110 cm startis 56 võistluspaari, kellest kõige kiiremini suutis raja läbida Anette Leppik (Viljandimaa RSK) hobusel Samurai`S Miracle. Teisena lõpetasid Renek Rosenberg (RK Ruila Tall) ja Quidado De Ravell ja nende järele platseerusid Grete-Brit Kuusik (Pärnumaa RSK) ja Bridney.

Lapsed ja poniratsanikud pidid tänagi varakult tõusma, et esimestena stardis olla. Handicapiga puhtus-kiirus 90/100 cm parkuuri esikoht kuulus Carmen Melts’ile (Vändra RSK) ponil Wanessa. Neile järgnesid Kristina Albertina Reinstein (Tartumaa RSK) ja Saffierah ning Mariette Mardo (SA Tallinna RK) ja Pont Aleksandre.

Homme on Uuemõisa Karika 2015 viimane võistluspäev,kus oodatuim on Grand Prix sõit kõrrgusel 140 cm. Eelmisel aastal võitis selle võistlusklassi Gunnar Klettenberg. Näis, kas tal õnnestub tiitlit kaitsta.