Klettenberg ja lätlane Kristaps Neretnieks olid ainukesed 160 sentimeetri kõrguse raja puhtalt läbinud sportlased. Lätlase ebaõnneks pääses ta ümberhüpetele siiski „valel“ hobusel ehk ratsul, kellega ta ei võistelnud maailmakarika arvestuses. Mõlema riigi esinumbrid ei eksinud ka ümberhüpetel. Neretnieks suutis kiirusega Klettenbergi ületada ja sel moel pälvida Läti publiku suureks rõõmuks grand prix võidu. Maailmakarika võidu tõi aga Eestisse Gunnar Klettenberg, kes saavutas sõidu üldarvestuses teise koha.

Maailmakarika etapiks olnud grand prix sõidu lõpetas kolmanda kohaga lätlane Aleksander Šakurov, hobusega Ladiesman. Neljanda koha saavutas Leedut esindanud Andrius Petrovas hobusel Zuko S, viies Neretnieks oma MK arvestuse hobusel Caramsin. Seitsmenda kohaga lõpetas neli karistuspunkti kogunud ja seni MK-sarjas selle hooaja meie edukaim olnud Tiit Kivisild hobusel Cinnamon. Auhinnalisele kümnendale kohale sõitsid end kaheksa karistuspunktiga Paul Argus ja Uppercut.

Peale maailmakarika sõitu kavas olnud võistkonnavõistluses saavutas Eesti viie riigi konkurentsis teise koha. Võidu võttis Leedu, kelle meeskond lõpetas kaks vooru kaheksa karistuspunktiga, samas kui Eesti, Valgevene ja Läti kogusid karistuspunkte üheksa. Siiski ei jäänud võistluse reglemendi kohaselt võistkonnad sarnaselt Rahvuste Karika põhimõtetele kohti jagama, vaid otsustavaks sai kolme parima võistleja teise vooru aegade summa. Arvestuse tulemusena lõpetas Eesti võistkond teisel kohal. Kolmas koht läks Valgevenele, neljas Lätile. Eesti koondisesse kuulusid Riia võistkonnasõidus Margit Mägi ja Artas, Rein Pill ja A Brok, Gunnar Klettenberg ja Adelheid ning Tiit Kivisild ja Sullivan. Pill ja Kivisild läbisid mõlemad voorud vigadeta.

Maailmakarika sõidule eelnenud 135-sentimeetrise ümberhüpetega sõidu võitis Stasys Jasas hobusel Grenoblis. Kuueteistkümne ümberhüppaja seas lõpetas teisena Eestit esindanud Margit Mägi hobusel Artas. Eestlastest osalesid ümberhüpetel veel Kertu Klettenberg ja Ulrike R ning Rein Pill ja Brownboy.