Riia grand prix stardijärjekorda oli kantud 40 võistluspaari, kes läksid püüdma Rolex Rankingi ja MK punkte. Kuni 160 sentimeetri kõrguste takistustega rada osutus piisavalt raskeks ja ümberhüpetele pääses vaid kaks võistluspaari, kellest esimesena suutsid seda teha Gunnar Klettenberg ja Bingo. Teine paar ümberhüpetel oli Poolast, Piotr Morsztyn ja Osadkowski van Halen. Esimesena ümberhüpetel startinud Klettenberg ja Bingo ajasid maha ühe takistuse kaheses süsteemis. Poola võistluspaaril õnnestus läbida ümberhüpete rada puhtalt ning võtta võit.

Grand prix lõpetasid kolmandal kohal venelanna Anna Gromzina ja Pimlico, kes käesoleva hooaja MK edetabelis hoiavad Klettenbergi järel teist positsiooni.

Riias peetud võistluste raames toimus sõit ka noorhobustele, kus ümberhüpetele jõudnud üheksa võistluspaari hulgas oli tervelt seitse Eestist. Parima tulemuse sõitsid välja Tiit Kivisild ja Sullivan, teisena lõpetasid Katrin Pill ja Adolf, kolmandana Urmas Raag ja Lord Conte. Järgnesid neljandana Rein Pill ja A Brok, kuuendana Katrin Pill ja Roos, seitsmenda ja kaheksanda koha võttis Gunnar Klettenberg hobustega Pilgrim ja Toscana.