Kõige enam sai võidurõõmu maitsta Klettenbergide meeskond, kui Kertu Klettenberg võitis mitmeid sõite. Eestlaste parimaks tulemuseks oli Gunnar Klettenbergi ja Trafficu kolmas koht Longines Rankingu punkte andnud sõidus.

Juba võistluse avapäev algas Klettenbergidele edukalt kui noorte hobuste sõidus (120-125 cm) tuli Gunnar Klettenberg hobusega Fisina G Vene võistluspaari Anna Gromzina ja Quarenghi järel teisele kohale. Kertu Klettenberg saavutas D.Ladyga nii Väikeses kui Keskmises ringis 4. koha.

Ka teistel eestlastel läks nendes sõitudes hästi. Noortes hobustes oli auhinnalisel kohal veel Urmas Raag ja Jill Van De Roshoeve.Väikeses Ringis tulid auhindadele ka Rein Pill ja Alfons Ra (6. koht) ning Raag ja Jackson V/H Dauwhof (12. koht). Keskmise Ringi 130-135 cm kahefaasilises sõidus olid auhinnalistel kohtadel Pill ja A Brok ning Tiit Kivisild ja Don-Kide.

Avapäeva lõpetas Suure Ringi 140 cm sõit, kus osales 36 võistluspaari. Siin pidid Pill ja A Brok napilt alla vanduma esimeseks tulnud Anna Gromzinale ja Pimlicole. Gunnar ja Traffic lõpetasid kuuendal ning Raag ja Ibelle Van De Grote Haart 10. kohal.

Teisel võistluspäeval tuli eestlastele lausa kaks võistlusklassi võitu. Noortes hobustes võidutsesid Gunnar ja Fisina, olles sekundi jagu kiiremad teisena lõpetanud Venemaa paarist. Raag ja Jill Van De Roshoeve lõpetasid siin 4 kp-ga kaheksandana.

Teise võidu võttis Kertu Klettenberg D.Ladyga Väikeses Ringis, kus kahefaasilise parkuuri takistuste kõrguseks oli 125 cm.

Päeva põhisõidus 145 cm kahefaasilises parkuuris saavutasid Raag ja Ibelle Van De Grote Haart kõrge teise koha Venemaa ratsaniku Sergei Petrovi ja Darco’s Darwini järel. Gunnar oli siin Trafficuga 5. ja Quotega 9. Pill ja A Brok said II faasis kirja ühe vea ja hõivasid viimase auhinnalise ehk 12. koha.

Keskmisest Ringist said teisel päeval auhinnad veel Kivisild ja Din-Kide (5.koht) ning Pill ja Sinequamon (11.koht).

Ka viimaselt võistluspäevalt tuli võit eestlastele, kui Väikeses Ringis olid Kertu ja D.Lady napilt kiiremad Pillist ja Alfons Rast. Keskmises Ringis olid Kertu ja D.Lady kolmandal kohal, Kivisild ja Don-Kide lõpetasid 4 kp-ga üheksandal kohal.

Võistlus kulmineerus Longines Ranking Grand Prix sõiduga, mis toimus kõrgusel 145 cm. Siin pääses ümberhüpetele kokku 8 võistluspaari, kus omakorda suutis puhta sõidu teha 4. Parima eestlasena sai siin kolmanda koha Gunnar Klettenberg Trafficul. Võitis Andis Varna hobusel KS Coradina Lätist, teine oli Mihhail Šemšelev hobusel Haldor Venemaalt.

Eestlaste saagiks jäi viimasest võistluspäevast veel noorte hobuste finaalsõidu 4. koht Raagile ja Jill Van De Roshoevele, Gunnar ja Fisina lõpetasid 8-na.