160 sentimeetri kõrguses maailmakarika arvestuses peetud parkuuris startis 38 võistluspaari, kellest ümberhüpetlele pääses tervelt 12, nende hulgas neli eestlast. Ümberhüpetele jõudsid lisaks Rein Pillile veel Tiit Kivisild ja Calina, Gunnar Klettenberg ja Ulrike R ning Siim Sinijärv ja Zidante P.

Favoriitidest asus esimesena ümberhüpetele leedukas Benas Gutkauskas hobusel Carolien vh Scheefkasteel. Gutkauskas läbis ümberhüpped tõenäoliselt minimaalse võimaliku trajektooriga, tehes mitu riskantset hüpet, mis kõik õnnestusid. Eesti sõitjatest startis ümberhüpetel esimesena Rein Pill, kellel seekord õnne nagu põhiparkuuris ei olnud. Tõrge ning mahaajamine andsid 11 karistuspunkti. Kivisild ja Calina tegid hea sõidu, kuid maha tuli viimane takistus. Puhtalt ja piisavalt kiiresti tuli kogenud soomlane Mikael Forsten Evli Nandelel, saavutades lõpuks kolmanda koha.

Publiku pani aga rõkkama Gunnar Klettenberg. Kuigi ta läbis Gutkauskasest veidi pikema teekonna, oli lõpptulemus ajaliselt siiski kiirem. Viimasena startinud Siim Sinijärv ja Zidante P sõitsid küll Klettenbergist veelgi kiireima aja, kuid kaks viga takistustel jätsid nad tagasihoidlikumale auhinnalisele kohale. Klettenberg ja Ulrike R võitsid. Kivisild ja Calina saavutasid auhinnalise seitsmenda, Sinijärv ja Zidante kaheksanda ning Pill ja Konstantinos üheteistkümnenda koha.