Kokku startis kõrgusel kuni 160 sentimeetrit peetud Alexela maailmakarika etapi grand prix sõidus 32 võistluspaari, kellest ümberhüpetele pääses kaheksa. Neist omakorda õnnestus vaid kolmel paaril läbida ka need vigadeta. Kiireima tulemusega saavutas esikoha viimasena ümberhüpetel startinud Tiit Kivisild Cinnamoniga. Temale järgnes poolteist sekundit aeglasema sõiduga Leedu sportlane Kristupas Petraitis ratsul Lordano. Kolmandaks tuli Poola esindaja Michal Kazmierczak hobusega Stakorado.

Eestlastest pääses ümberhüpetele ka Oliver Karma hobusega Vanco Z, kellel paraku tuli üks takistus maha, mis andis paarile seitsmenda auhinnalise koha. Enne tänase Tallinn International Horse Show MK sõitu, peeti väikese ringi viimane võistlus, milles tänase teise võidu Lätile võttis Kristaps Neretnieks hobusega Con Pleasure. Väikese ringi finaalvõistlus peeti kahefaasilisena kõrgusel 140 sentimeetrit. Rada ei olnud kergeimate killast ning nii pääses teise faasi 19 sportlast 58st. Eesti parima tulemuse tegid Rein Pill ja Virgin Express, kes lõpetasid kolmandal kohal. Lätlase ja eestlase vahele jäi teise koha võitnud leedukas Valdemaras Žukasuskas hobusega Kadas Fortuna.

Noorte hobuste viimase võistluspäeva sõit peeti ümberhüpetele, kus kuueteistkümne konkurendi ees saavutasid võidu Girts Bricis ja Dynamique DML Lätist. Nendest kiirema aja sõitsid küll leedukad Matas Petraitis hobusega Dylano M ja Andrius Petrovas ja Davino Q, kuid nemad kogusid vastavalt neli ja kaksteist karistuspunkti. Teise kohaga lõpetasid noorhobuste klassis Margit Mägi ja Careiro, kolmandana lätlane Andis Varna ja Con Quick. Eesti takistussõitjatest jõudis auhinnalisele kohale veel kaheksandana lõpetanud Oliver Karma hobusega Hangstone JT Z.

Lisaks olid meie sportlastest auhinnalistel kohtadel kuuendana Kullo Kender ja Axel V, seitsmendana eilse kuue takistuse sõidu võitjad Tiit Kivisild ja Sullivan, üheteistkümnendana Katrin Pil ja Roos ning neljateistkümnendana Kivisild ja Corsica.

Pühapäevane võistluspäev Saku Suurhallis algas noorte ratsanike finaalparkuuriga, millest Eestile tuli kaksikvõit. Esikoha saavutasid Linda Randpere ja Konstantinos KS, teise Mai-Britt Nuudi ja Tahis du Masure. Puhtusele ja kiirusele peetud 130 cm kõrguses parkuurist viis kolmanda koha Soome Roosa Rajamäki hobusega Wish of Palatina.

Auhinnalistele kohtadele jõudjaid oli eestlaste hulgas veelgi. Kuuenda tulemuse sõitsid nelja karistuspunkti juures välja Elis Nõgel ja FP Palasi, seitsmenda Helen-Britt Liidemann ja Catana van`t Steenputje, üheksanda Ketlin Ramjalg ja Qatimini des Vergers Z, üheteistkümnenda Kelli Laev ja Free Bay ning kaheteistkümnenda Sandra Liis Hääl ja Gamin S.