FEI kohtunikud Larysa Velyka ja Eugenio Rovida hindasid kokku 34 paari seitsmes võistlusklassis. Preliminary laste klassi võitis Hanna Lang ratsul Aaria. Täiskasvanute klassis oli parim Dina Ellermann ratsul Donna

Anna. Elementary laste arvestuses tõid võidu Hanna-Greta Peeters ja Mimii ning täiskasvanute hulgast oli parim paar Heli Hussar ja Richard Lionheart, kes olid võidukad ka Medium klassis.

Advanced tasemel saavutasid esikoha Diana Pruks ja Skywalker. Võistluspäeva raskeimaks klassiks oli Prix St. Georges ning seal said võidu Dina Ellermann ja Royal Pokemon.

FEI World Dressage Challenge võistluse raames peetakse ka riikide arvestust. Sel aastal kuulusid Eesti võistkonda Dina Ellermann ja Donna Anna, Katrin Tinno ja Damberina, Hanna Lang ja Aaria ning Laura-Maria Lukas ja Zäz. Kuna riikidevahelises võistluses lähevad arvesse iga riigi esindajate kolm paremat tulemust, siis jäi Eesti võistkonna skooriks 205,776 punkti, mis on Eesti poolt viimaste aastate jooksul saavutatud kõrgeim punktisumma.

Järgmisena liiguvad FEI kohtunikud Leedusse, Lätisse ja Moldovasse, kus peetakse sarnased võistlused nagu äsja Väänas, peale mida saab selgeks ka Eesti positsioon meie võistlustsoonis nimetatud punktisumma juures.

Dressage Challengele tavapäraselt anti välja ka parima esitluse auhind, mille seekord pälvisid Fey Piir hobusel El Beg.