Püvi võistles võistlusel kahe ratsuga, 15-aastase Talendi ja 11-aastase Aleandroga. Võistluse esimesel päeval osaleti Grand Prix testis, kus Talendiga saavutati 68,7% ning 8. koht ja Aleandroga 67,46% ning 11. koht. Järgmisel päeval Grand Prix Special’is saadi Aleandroga tulemuseks 66,157%. Võistluse lõpetas Püvi GP muusikalise vabakavaga, kus Talendiga saavutas ta auhinnalise 4. koha korraliku tulemusega 71,6%

Sportlane ise jäi võistlusega rahule. „Väga hea tunne on uuesti võistelda. Kuigi olen vaid 2 kuud sadulas olnud pärast 8-kuulist pausi, tunnen end seal kindlalt,“ sõnas Püvi. Talent nautis eelmise aasta lõpus samuti pikka 4-kuulist puhkust karjamaal. „Nagu tulemustest näha, oleme mõlemad täitsa heas vormis,“ rõõmustab sportlane.

Tema teise ratsu, Aleandro, jaoks oli see esimene Grand Prix avatud klassi võistlus. Kuigi mõlemas sõidus tulid sisse mitmed vead, siis hobuse tugevad küljed kompenseerisid neid ja kokku saadi ikkagi hea tulemus.

Püvi peab juba järgmisi võistlusplaane, milleks on 2-nädalane CDI3* suurvõistlus Hispaanias Jerez de la Fronteras ja mis algab homme, 24. veebruaril.