Raagile oli see kokkuvõttes juba üheksas meistritiitel. Seenioride klassis hüpati mõlemal päeva 140 cm kõrguseid takistusi. Meistritiitel selgitati esimese päeva kohapunktide ja teise päeva karistuspunktide liitmisel. Võrdsete punktide korral läks arvesse teise päeva tulemus.

Urmas Raagi kiitis väga oma hobust ja ütles, et meistritiitel tuli täitsa kogemata. „Rada oli väga hästi sõidetav ja see kõrgus pole Carlose jaoks mingi probleem. Ta on jõuline ja temas on veel palju peidus,“ kommenteeris Raag.

Laupäevase osavõistluse lõpetas võitjapaar meistrivõistluste arvestuses kolmandana, pühapäeval saadi kahe vooru peale kokku vaid 1 karistuspunkt ületatud normiaja eest ja see tagas neile võidu. Laupäeval EMV arvestuses neljandana lõpetanud Katrin Pill (RK Ruila Tall) sai Virgin Expressiga teisel päeval kahes voorus kokku 8 karistuspunkti ja saavutasid hõbedase teise koha. Paul Argus (Tondi RSK) ja Opaal olid esimese võistluspäeva järel EMV arvestuses viiendal kohal ja suutsid kolmandale kohale tõusta, saades pronksmedali. Laupäevane esikoha võitja Margit Mägi hobusel Artas pidi jällegi leppima meistrivõistluste neljanda kohaga. Eilse sõidu võitis Gunnar Klettenberg (RK Ruila Tall) hobusel Traffic, kes osales EMV arvestuses teise hobusega. Nemad suutsid ainukese võistluspaarina läbida II osavõistluse mõlemad voorud vigadeta.

Noorte takistussõidu Eesti meistriks tuli Helen- Britt Liidemann (RK Ruila Tall, treener Riina Pill) hobusel Catana van't Steenputje. Noored pidid esimesel päeval sõitma 130 ja teisel päeval 135 cm kõrguseid parkuure. Liidemann sõitis pühapäeval mõlemad voorud vigadeta. Sõidu arvestuses võitis värske hõbemedali omanik ja eelmise aasta meister Kristi Luha hobusel Vacantos (Tartumaa RSK) Liidemanni lausa ligi kuue sekundiga. Nende omavahelises heitluses sai otsustavaks paremus esimesel päeval. Meistrivõistluste arvestuses sai pronksmedali Ingrid Soomets (Vändra RSK) hobusel Cumberland ja sõidu arvestuses oli kolmas Stefani Sabrodin (Tartumaa RSK) hobusel Peperoni.

Harrastajate MV arvetuses võitis kuldmedali Egle Palm (Tondi RSK), kes oli ühtlasi ka mõlema osavõistluse võitja. Hõbemedali sai kaela Anni Vakkum (Saaremaa RSK) hobusel Spa ja pronksmedal kuulub sellel aastal Merilin Pulleritsile (Saaremaa RSK), kelle hobupartneriks oli Quidado de Ravell. Kuna harrastajate klassis selgitati meister I osavõistluse karistuspunktide ning II osavõistluse karistuspunktide ja aja põhjal, siis sõidu arvestuses ühtis paremusjärjestus medalisaajatega. Neljanda koha sõidu arvestuses sai Janika Pirel Jasmin Hirvi (Tondi RSK) hobusel Stanford ja viienda koha Kailyn Koidumaa (Saaremaa RSK) hobusel Hello Kitty.