Pühapäevases takistussõidu programmis oli esimesena kavas noorte ratsanike teine osavõistlus, kus kahel korral läbiti parkuur takistuste kõrgusel 130 sentimeetrit. Esimene voor lõi kaardid suhteliselt segi, kui eelneval päeval esimesena lõpetanud Susan Kaleta ja Aga Flamenco von Feicht võtsid maha viimase takistuse ning langesid sellega. Liidriks tõusis Tartumaa klubi noorsportlane Catlyn Resto, kes läbis hobusel London avavooru vigadeta. Teiseks tõusis aga viiendalt kohalt kahekordne täiskasvanute meister, kuid veel vanuse poolest noorteklassi kuuluv Kätlin Sehver, kes samuti tegi puhta sõidu hobusega Leo 2.

Teises voorus vedasid Kaletat alt närvid, või tabas teda täielik ebaõnn, kuid tulemuseks oli 12 karistuspunkti. Senine liider Resto lõpetas aga viie karistuspunktiga, tubli tõusu teinud Kristi Luha hobusel Vacantos neljaga. Sehver seevastu suutis teiseski voorus vigu vältida ning garanteeris sellega endale esmakordselt ja vanust arvestades ka viimast korda noorte meistritiitli. Hõbe Restole, pronks Luhale.

Täiskasvanute arvestuses oli teise osavõistluse takistuste kõrguseks 140 sentimeetrit ning sealgi toimusid pärast esimest vooru mõningased muudatused liidripositsioonides. Laupäevane parim, Gunnar Klettenberg hobusel Toscana lõpetas avavooru nelja karistuspunktiga, seevastu kui Margit Mägi ja Artas ning Andres Udeküll ja Henrietta suutsid vigu vältida. Avavooru järgselt tõusiski laupäevaselt teiselt kohalt liidriks Udeküll, talle järgnes Mägi, kolmas Klettenberg. Teises voorus startis tiitlipretendentidest esimesena Klettenberg, kes läbis Toscanaga vooru vigadeta. Margit Mägi võttis Artasega maha viimase süsteemi mõlemad takistused ja langes kaheksa karistuspunktiga konkurentsist. Sellega tõusis koheselt medalipretendentide hulka Paul Argus hobusel Uppercut, kes esimeses osavõistluses oli veidike ebaõnnestunud, kuid suutis teises läbida mõlemad voorud vigadeta. Udekülli närvikava oli seevastu tugev ja Henriettaga tehti ka teine puhas voor ning võideti sellega meistritiitel. Hõbe Klettenbergile, pronks Argusele.

Täiskasvanute teise osavõistluse võitja selgitamiseks peeti ümberhüpped, kus osalesid topeltnullidega Udeküll ja Henrietta ning Argus ja Uppercut. Esimesena startinud Argus tegi puhta sõidu, kuid ei olnud liialt kiire. Udeküll tegi Henriettaga väiksemaid pöördeid ja liikus võidu suunas, kuid sattus enne viimast takistust juba aplodeerivast rahvast segadusse, arvates, et tegemist ei ole õige takistusega. Takistust otsima jäädes sai ratsanik isegi oma veast aru, rahvas naeris sõbralikult ning esimene ja teine koht olid jagatud.