Võidukasse naiskonda kuulusid tänavu Tiina Kuusmann hobusega Rimbaud, Helena Kaal ratsul Zäz, Marina Droždova hobusel Ferrari ning Diana Pruks ratsuga Romantika. Individuaalse alavõidu saavutasid ka Fey Piir ja El Beg.

Eestile tuli tänavu võit koondskooriga 206.140 punkti, teiseks küündisid lätlased (204.464) ja kolmandaks Leedu (191.460). Eesti võistkonna kõrgeima tulemuse, 70.259 protsenti, sõitsid välja Tiina Kuusmann ja Rimbaud, 68.813 protsenti panustasid Diana Pruks ja Romantika, Helena Kaal ja Zäz võitsid omakorda L kergema klassi tulemusega 67.069 protsenti.

Individuaalselt võtsid tulemusega 66.554 protsenti esikoha lisaks eelmainitutele M klassis Fey Piir ja El Beg, Tiina Kuusmann ja Rimbaud olid parimad ka L kergemas klassis, kus võitsid tulemusega 69.459 protsenti. Kokku osales võistlusel 131 sportlast.

Koolisõiduvõistluse FEI Dressage Challenge eesmärk on pakkuda rahvusvahelist võistluskogemust nö. kaugemates riikides elavatele ja/või vähemkogenud sportlastele, kel pole võimalust teistesse riikidesse võistlema reisida. Kõik paarid võistlevad oma kodumaal, kuid osalevad ometi rahvusvahelises konkurentsis, kuna tsooni raames käivad igas riigis samad kohtunikud ning sõidetakse samu skeeme. Hiljem on sedasi võimalik resultaate võrrelda, justkui kõik paarid oleksid osalenud samal võistlusel.

Formaadi kohaselt on riigid jaotatud 12 tsooni, millest igaühte kuulub 4-6 riiki. Eesti kuulub viiendasse tsooni, kus tänavu osalesid lisaks Läti, Leedu, Moldova ja Venemaa sportlased.