Paljud meie regiooni takistussõitjad siirdusid koheselt peale Tallinn International Horse Show`d Leetu, et osa võtta järgmisest suurvõistlusest. Reedesest kõrgemaist parkuurist võttis osa 48 võistluspaari, teiste seas ka Eesti tipud. Lisaks Ebbe-Liisa Sõnajala võidule tegi hea tulemuse ka Urmas Raag hobusel Ibelle van de Grote Haart, lõpetades neljanda kohaga. Vigadeta läbis siin parkuuri ka Kullo Kender Artasel, saades kaheksanda koha.

130 cm kõrguses CSI2* sõidus läks võit Andrius Petrovasele hobusel Babou, meie parimana oli Kaia Loviisa Kink neljas hobusega Adorable Chabalito ja Rein Pill Sinequamonil sai viienda koha. Puhta sõidu tegid siin ka Hanno Ellermann Darwinil, Susan Kaleta Aga Flamenco von Feichtil, Andreas Lootus Golden Casinol ja Gunnar Klettenberg Donersteen T.S.-l.

Rahvusvahelises noorte hobuste kahefaasilises parkuuris oli parima Eesti paarina neljandal kohal Paul Argus ja Cinta. Vigadeta sooritused tegid ka Hanno Ellermann ja Jacoba Stud Fumosa, Riina Seder ja Kleopatra ning Heiki Vatsel ja Falkenfee BN.

Rahvuslikus 120 cm kõrguses kahefaasilises parkuuris saavutasid Marlene Makaron ja Emora kõrge teise koha ning Annabel Lõuke ja Genius kuuenda auhinnalise koha. Paul Argus ja Four Winds Cello lõpetasid siin puhta sõiduga kaheksanda kohaga.