Järvenpääl peetud rahvusvaheline võistlus kujunes tõeliseks Eesti-Soome maavõistluseks, kus seekord saatis eestlasi suurem edu. Eestist oli kohale sõitnud suur hulk ratsanikke, kes näitasid head vormi ja ilusaid sõite, demonstreerides selget üleolekut Soome kolleegidest.

Pühapäevane GP peeti kahevoorulisena ja kõrgusel 145 cm. Et pääseda edasi teise vooru, pidi jõudma esimese nelja hulka. Võistlust alustas kokku 15 paari. Meie paaridest näitasid väga head minekut Pill ja Alfons Ra, kes tegid kiire ja puhta töö. Temast kiiremad olid vaid Argus ja Renessin, kes pääsesid edasi liidritena. Neile pakkusid konkurentsi kaks soomlannat: Emma Tallberg hobusel Arven ning Susanna Granroth hobusel Baccara.

Teises voorus pani Pill gaasi põhja ja ka hüpped õnnestusid ning paar lõpetas vooru karistuspunktideta. Viimasena startinud Argus võttis asja väga rahulikult ja Pilliga võrreldes lausa „lonkis“ raja läbi. Kui kuna kahel soomlannal, kes oli küll kiired, kuid kogunud eelnevalt karistuspunkte, siis oli Argusel vaja vaid rada läbida puhtalt, mida ta ka tegi. Eestlaste saagiks jäi seega kaksikvõit.

"Aino võistlus oli nagu alati, väga hästi korraldatud ja heal tasemel. Rajad olid tip-top ja konkurents tihe, kuigi osalejate arv viimases sõidus polnud suur. Seekord õnnestus meil jah nulliga tulla ja võita," muigas Rein Pill.

Laupäevase 130 cm parkuuri esikoha võtsid Madis Morna ja Larome. 140 cm võit läks Kullo Kenderile ja Artasele.

Järgmisel nädalal Rootsi maailmakarika finaali suunduvale Kenderile oli Aino Masters viimaseks kontrollvõistluseks ja Artas näitas end siin igati heast küljest.