Esimesel kahel võistluspäeval oli tuul pigem vaiksemapoolne, täna aga puhus juba kuni 10 m/s. Seega said sportlased end igati mitmekesistes tingimustes proovile panna.

RS Feva klassis said regati esikoha küll leedukad Simonas Jersovas ja Gabriele Petraityte, kuid Eesti meistriteks on kokkuvõttes teiseks tulnud Kaarel Paal ja Emil Marvin Mikk (ESS Kalev Jahtklubi). Saaremaa KV kolmanda koha ning Eesti meistrivõistluste hõbemedalid said Madis ja Martin Mik (Tallinna Jahtklubi). Eesti MV pronksmedalite vääriliselt seilasid Hugo Rasmus Vaino ja Uko Tiidemann (Rein Ottosoni Purjespordikool). Tüdrukutest tulid Eesti meistriteks Johanna Poksi ja Mari-Ann Raud (TJK) Liis Annuse ja Katariina Mustasaare (ROPK) ning Helen Ausmani ja Helen Paisi (KJK) ees.
Juuso ja Henri Roihu, 29er
29er'il võitsid Eesti meistri tiitlid ülekaalukalt Juuso ja Henri Roihu (TJK). Teise koha seilasid koduvetel välja Kristo Õunap ja Kevin Grass (Saaremaa Merispordi Selts) ning kolmanda tulemuse saavutasid Ardi ja Paul Bogdanov (TJK).
Martin Ervin, Team Extreme, Formula

Formula purjelaual on värskeks Eesti meistriks Martin Ervin (Team Extreme). Hõbemedali pälvis John Kaju (Saaremaa Surfiklubi) ning pronksikarva autasu Erno Kaasik (Team Extreme). Alla 20 aastaste tiitlivõitja on Tristen Erik Kivi (SSK), kannul Karl-Erik Saarm (Team Extreme) ja Andreas Remmel (TPLK).

Noorte purjelaual Techno 293 kuulub alla 17 aastaste seas Eesti meistri kuld Alfred Kalmule (Tallinna Purjelauakool), hõbe Aarto Pihlapuule (TPLK) ja pronks Roomet Riho Pungale (TPLK). Alla 15 aastaste seas jäid Eesti meistri tiitlid võistlejate vähesuse tõttu välja andmata, kuid regati võitis siin Rasmus Pertelson (TPLK), järgnemas Gregor Schneider (TPLK) ja Oscar Naabel (TPLK).

RS:X 8.5 m2 klassi üldarvestuses oli parim Rainer Kasekivi (TPLK) Keit Järve (SoloSailing/Sailracing Academy NYCS) ning Betti Vainküla (TPLK/Team Extreme) ees. Eesti meistrid selgusid aga vaid juunioride seas, kus esimeseks tuli Rainer Kasekivi, teiseks Keit Järve ning kolmandaks Marcus Pertelson (TPLK).

RS Feval võistles 20 ja 29er'il 7 paatkonda. Techno 293 U15 klassis oli 3 ja U17 klassis 5 võistlejat. RS:X 8.5 m2 klassis seilas 7 ja Formula klassis 20 surfarit.

Saaremaa karikavõistlused korraldas Saaremaa Merispordi Selts koostöös Eesti Jahtklubide Liiduga.

Eesti Jahtklubide Liitu toetavad Vopak E.O.S., Liviko, NG Investeeringud, LTT ja Matek.
Eesti Purjelaualiidu suurtoetaja on Bacardi.