D-seeria paadid on veekindlast vineerist tekiga ja võimaldavad sõita paadimootoriga kuni 30 hobujõudu. Disainitud sõitmiseks merel laine kõrgusega kuni 2 meetrit ja tuuletugevusega kuni 6 palli. Balloonid on valmistatud materjalist PVC Valmex 7318, 1000g/m² ning põhi PVC Valmex 7330, 1200g/m².

Dulkan D-seeria mootorpaadid on mõeldud kestma aastakümneid ja on maailmas esirinnas oma kvaliteedinäitajate ja omaduste poolest

Käsitsi valmistatud klaaskiud materjalist V-põhjaga ja PVC balloonidega ääristatud Dulkan RIB 400 on merekindel tormimurdja. Kliendid üle Baltikumi on andnud väga positiivset tagasisidet just dünaamika ja tugeva lainetusega sõitmise kohta. Lubatud maksimaalne mootori võimsus on 40 hobujõudu.

Lisavarustuse nimekiri on rikkalik ja paati saab tellida koos mootori paigalduse ja muu mereelektroonikaga. Positiivse üllatus on ka paadi hind — see algab 2490 eurost.

Kalastuspood OÜ on Eestis ametlik Dulkan kaubamärgi esindaja ning tagab aastatepikkuse järelteeninduse ning varuosade kättesaadavuse üle Euroopa.

Jaga
Kommentaarid