Esimese kolme grupi purjekad sõitsid sel korral vastutuules Pirita rannahoone lähistelt Kuulimuna toodrini, sealt jõe suudme juures asunud stardimärgini, tegid väikese vastutuule otsa tagasi Kuulimuna suunas, misjärel suundusid Pirita jõe muulide vahel asunud finishisse. Järgmise kahe grupi jahid alustasid sõitu sama trajektoori järgides, kuid ei võtnud Kuulimuna toodrit, vaid korraldajate poolt vette pandud vastutuule märki, sealt purjetati allatuules tagasi stardialale, siis teistkordselt üles lisapoini ja lõpuks suunduti sarnaselt suurematele jahtidele muulisuusse finishisse.

Tänasel võistlusel olulisi äpardusi ei juhtunud, kuna ilm oli selge ja helge ning seljataha jäetud kevad on meeskonnad osavaks muutnud - silmad on teritatud teraseks, käed on harjutatud osavaks ning mõistus on õlitatud virgeks. Kõigel sellel on loomulikult oluline põhjus - valmistutakse usinasti käesoleva nädala lõpus toimuvateks Rannarootsi ja Kessu regattideks ning tuleva nädala lõpus alguse saavaks Muhu Väina regatiks, mis on ühtlasi ka Eesti Meistrivõistlusteks Avamerepurjetamises.

Juhul, kui kellelgi jäi stardilaeval näidatud trajektoor segaseks või ununes pineva võistluse käigus sootuks, siis nende tarbeks postitati rajatähistega foto esmakordselt kolmapäevakute ajaloos ka pool tundi enne starti Kalev Jahtklubi Facebooki lehele. Külaliste voogu jälgides on näha, et täna alustatud lisandväärtuse pakkumist kasutati juba esimesel korral usinasti. Ka on korraliku hoo sisse saanud regatijärgne pirukasöömine, teejoomine ja ühine arutleu merel toimunu asjus - klubielu podiseb ning uued ideed veelgi muhedama meeleolu loomiseks sünnivad just koostöös ja läbi ühiste tegevuste.

Parimad gruppide kaupa:

I grupp
1. EST 463 Olympic – Tiit Vihul
2. EST 499 Premium – Priit Tammemägi
3. EST 710 Merion – Ain Pomerants
II grupp
1. EST 711 Sugar 2 – Mihkel Kosk
2. EST 633 Cherie – Ivar Aru
3. EST 535 My Car – Mati Sepp
III grupp
1. EST 462 Passione – Sven Heil
2. EST 465 Jazz – Rait Riim
3. EST 606 Brigitta-X – Aleksandr Karboinov
IV grupp
1. EST 73 Blanca – Jaan Tiidemann
2. EST 405 Juko – Ilja Radiuhhin
3. EST 242 Leila – Priit Põldmaa
V grupp
1. EST 383 Tipa – Ivar Terase