Eesti purjetajate jaoks päris uuel kahepaadil RS Feva sobisid tugevama tuule tingimused väga hästi Saaremaa Merispordi Seltsi meeskonnale Kristo Õunap – Hardo Niit, kes võitsid päeva mõlemad sõidud tubli edumaaga. Georg Haud ja Jaan Erik Pihel (Rein Ottosoni Purjespordikool) on hetkeseisuga teisel kohal, kolmandat positsiooni aga hoiavad Kätlin Tammiste ja Anna Maria Sepp (ROPK). Kokku võistleb 17 paatkonda.

Ka homme saavad kõik huvilised RS Feva klassi võistlussõite paatidele paigutatud GPS seadmete abil reaalajas vaadata Internetis Minu Rada OÜ loodud spordivõistluste jälgimise keskkonnas http://www.minurada.ee/voistlused.html.

Laser Radialil juhib endiselt korraliku punktieduga Anna Pohlak (Tallinna Jahtklubi) Liina Kolk’i (SMS) ning Mihkel Väli (ROPK) ees. Radial klassis on võistlustules 18 sportlast.

Ka Laser Standardil ei ole eile tugevaimalt alustanud Patrick Abner (ROPK) esikohta käest andnud. Alan Kõdar püsib teisel positsioonil ning kolmandaks on kaheksa mehe seas kerkinud Sten-Mark Bachmann (ROPK).

Heiko Eesalu (ROPK) on tõusnud liidriks nelja võistlejaga Finn klassis, järgnemas Martti Kinkar (ROPK) ja Harles Liiv.

470 klassis püsivad esikohal Maria Veessaar ja Mari Põldmaa (TJK), teist kohta on hoidmas Alari Lagle ja Siim Jõeväli (ROPK) ning kolmandat Merit Kaal ja Martin Kaal (ROPK). Võistleb 3 paatkonda.

Homsel viimasel võistluspäeval on sõidud planeeritud algusega kell 11. Kolme päeva jooksul toimub igas klassis maksimaalselt 7 sõitu. RS Feva ja 470 klass on purjetanud neist hetkeseisuga ära neli, ülejäänud klassid viis.

Kalevi Jahtklubi meistrivõistluseid korraldab ESS Kalev Jahtklubi koostöös Eesti Jahtklubide Liiduga.