Laser Radial klassis võitis alla 19-aastaste arvestuses Eesti Karika avaetapi Sten-Mark Bachmann (Rein Ottosoni Purjespordikool), teiseks tuli Anna Pohlak (Tallinna Jahtklubi) ja kolmandaks Rimo Timm (Saaremaa Merispordi Selts). Naiste arvestuses kuulub Pohlaku järel teine koht Anne-Mari Luigele (ROPK), kolmanda koha sõitis välja Liina Kolk (SMS). Laser Radial klassis osales regatil kokku 22 purjetajat, neist kolm naised.

Laser Standardil võttis regati võidu Karl-Martin Rammo (ROPK), kes haaras avapäeva parimalt, Kaarel Kruusmägilt (SMS) eile liidripositsiooni. Rammo jäi oma sõiduga igati rahule: „Huvitav võistlus oli, Kaarlist oli taolistes vaikse tuule oludes päris raske jagu saada. Praegu on EM-i järgne ja MM-i eelne periood, mis ei eelda tippvormi, samas suutsin oma hetke treeningtsükli kohta väga hästi sõita." Kolmanda kohaga pidi leppima Rammo klubikaaslane Argo Vooremaa. Juunioride arvestuse parimaks osutus Henri Ingelman (ROPK) Martin Sepa (ROPK) ees. Laser Standardil võistles 8 sportlast, neist kaks juuniorid.

Finn klassis on Kalevi Jahtklubi meister Deniss Karpak (SK Karpak Sailing Team), kes ühestki sõiduvõidust kogu võistluse kestel ei loobunud. Teise koha saavutas Lauri Väinsalu (ROPK) ja kolmandaks sõitis end Harles Liiv (ESS Kalev Jahtklubi). Finnil oli võistlemas 7 sportlast.

Kahemehepaatide klassis 470 lähevad võiduga koju Marjaliisa ja Elise Umb (Purjespordiselts Maru), kes edestasid konkurentsitult Henri Tautsi ja Marko Pomerantsi (ESS KJK) ning Alari Lagle ja Siim Jõeväli (ROPK). Juunioride paatkondade hulgas olid parimad Merit Kaal ja Rasmus Allikas (ROPK), alistades konkurendid Martin Kaalu ja Martin Leedo (ROPK) ning lätlannad Madara Dancauska ja Ruta Eistrike, kes naiste seas tulid teiseks. 470 klassis võistles 6 paatkonda, juunioride arvestusse mahtus neist kolm ning naiste arvestusse kaks.

Kalevi Jahtklubi meistrivõistlused korraldas ESS Kalev Jahtklubi koostöös Eesti Jahtklubide Liiduga.